conform lg.208 1997 - cantinele de ajutor social ,sunt unitati publice de asistenta sociala , cu personalitate juridica , care functioneaza in subordinea consiliilor locale . - presteaza servicii sociale . beneficiarii de ajutor social au dreptul la serviciile cantinei de de ajutor social pe baza de ancheta sociala , potrivit dispozitiei primarului.
la data aparitiei legii functionarului public , implementarea acesteia d.p.meu.d.v trebuia sa se realizeze tinand cont de : prerogativele puterii publice care se deduc din activitatea creionata de fisa postului , si nu de alte ,,considerente". -astfel colegii mei (asistenti sociali ) de la biroul de ajutor social din cadrul aparatului propriu al primariei au fost transformati in functionari publici , iar eu nu , desi lucram in acelasi specific de activitate , la cantina de ajutor social institutie publica din subordinea consiliului local. In instanta nu se pot recupera drepturile pierdute( cu privire la statutul , nivelul functiei publice ,financiare aferente acestei perioade ( 1999 - 2008 - moment in care am devenit functionar public) ?
in cat timp trebuie sa se scoata la concurs , de la data cand devine vacant , postul de sef serviciu autoritate tutelara (asistenta sociala ) si ce conditii trebuiesc a fi indeplinite pentru a participa la concurs ?