avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate elyt2004

Activitate elyt2004

Discuție pensionare
o persoana nascuta in iulie 1953,este obligata sa se pensioneze in ianuarie 2013?Unitatea poate sa-i desfaca,contractul de munca,fara a fi depusa cererea de pensionare?
Discuție pensie urmas
Fiica mea beneficiaza de pensie de urmas(in urma decesului tatalui),va rog sa-mi spuneti daca poate lucra cu contract civil sau cu contract de prestari servicii,fara sa-si piarda pensia ,mentionez ca are 18 ani si este eleva,deci munca ar fi pe perioada determinata.Multumesc pentru ajutor !
Discuție CONCEDIU ODIHNA
Daca nu imi pot efectua in intregime concediul de odihna si intru in concediu de maternitate si apoi in cei 2 ani pt ingrijirea copilului,beneficiez de zilele neefectuate dupa cei 2 ani?
Sotul meu a decedat in 19.12.2009,se pare ca ar fi avut o datorie la o societate de telefonie mobila,eu sunt sunata de aceasta societate pt recuperarea sumei,cum sa procedez? Mentionez ca am ramas cu un copil minor in intretinere si nu am posibilitatea achitarii ipoteticei datorii ! Multumesc pentru sfaturi!
Răspuns la discuția ipoteca
multumesc pt sfat ! cine-mi poate recomanda un expert cadastrist din cluj,pt a efectua aceasta dezmembrare ?
Răspuns la discuția lichidare srl-asociat unic
concret ce trebuie sa fac sa merg pe legea falimentului?
Discuție ipoteca
Intr-un cf am trecut ;apartament + garaj(garajul este la parterul blocului)ce modalitate exista sa trec pe un al cf garajul,pentr a-l instraina? Mentionez ca am ipoteca pe ap,dar la evaluare pt instituirea ipotecii a fost evaluat numai apartamentul.
Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema ;sotul meu,asociat unic la un srl,a decedat in 19.12.2009,ce demersuri trebuiesc facute si unde pentru inchiderea societatii ? Cu multumiri !