avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipoteca

Intr-un cf am trecut ;apartament + garaj(garajul este la parterul blocului)ce modalitate exista sa trec pe un al cf garajul,pentr a-l instraina? Mentionez ca am ipoteca pe ap,dar la evaluare pt instituirea ipotecii a fost evaluat numai apartamentul.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:26, 10 Ianuarie 2010
elyt2004 a scris:
Intr-un cf am trecut ;apartament + garaj (garajul este la parterul blocului); ce modalitate exista sa trec pe un al cf garajul, pentr a-l instraina?
Mentionez ca am ipoteca pe ap, dar la evaluare pt instituirea ipotecii a fost evaluat numai apartamentul.

Buna ziua,
Faceti o dezmembrare a bunului imobil "apartament + garaj" in doua imobile separate: 1. apartamen si 2. garaj.
Contactati un Expert cadastrist autorizat.
Cu stima,
multumesc pt sfat ! cine-mi poate recomanda un expert cadastrist din cluj,pt a efectua aceasta dezmembrare ?
elyt2004 a scris:
multumesc pt sfat ! cine-mi poate recomanda un expert cadastrist din cluj,pt a efectua aceasta dezmembrare ?

Buna ziua,
Vedeti:
[ link extern ]
sau
[ link extern ]
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din indiviziune - locuinta noua ContSters61732 ContSters61732 Buna ziua. Ma numesc Raluca si as avea nevoie de cateva indrumari. Parintii mei au construit dupa 2001 o vila cu parter si 2 etaje, care are 3 apartamente; ... (vezi toată discuția)
Suprafața construită diferită de suprafața din cf characlan11 characlan11 Buna seara, Pe extrasul CF al unui apartament construit in 1977 apare garajul doar la mentiuni fara a fi inclus in suprafata construita trecuta pe CF.Se ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)