avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate ccippi

Activitate ccippi

Răspuns la discuția problema de opozabilitate
Care ar fi primul pas? Adica la ce institutie trebuie sa apelez si sa-mi ia in considerare actul autentic,ptr. ca l-am depus la Administratia Finantelor Publice a orasului si raspunsul a fost ca fata de terti nu are nici o valoare.Ba mai mult ieri am primit o notificare de la ei prin care mi se aduce la cunostinta ca nu s-au depus declaratiile privind impozitul pe profit si nicideclaratiile privind obligatiile la bugetul de stat,care trebuiau depuse pana la data de25.07.2009.
Răspuns la discuția problema de opozabilitate
Multumesc mult ptr. raspunsurile acordate.
Răspuns la discuția problema de opozabilitate
Multumesc ,am inteles.Totusi nu exista o cale de a rezolva problema in sensul in care desi am ramas administrator neinregistrand actul la registrul comertului,asociatul meu a semnat de atunci toate documentele si a luat toate hotararile.
Răspuns la discuția problema de opozabilitate
In acelasi timp toate operatiunile de vanzari si achizitii care s-au facut ulterior sunt semnate de celalalt asociat.Raspunderea se imparte intre amindoi sau raspunde cel care face afacerea?
Buna ziua.
In anul 2002 am facut un act aditional la statutul unui srl, la care eram asociat si administrator de comun acord cu asociatul meu de atunci,act legalizat la notariat prin care ma retrageam din societate,prin cedarea partilor mele sociale celuilalt asociat care astfel devenea unic asociat si administratorul societatii.Am stipulat ca acel act aditional tine loc de contract de cesiune si face parte integranta la statutul societatii.Actul nu a fost inregistrat la Registrul Comertului de catre fostul meu asociat desi a avut activitate in continuare. In 2004 societatea a inregistrat mari datorii fata de buget ,fiind acum in procedura de insolventa iar fostul asociat a plecat din tara.Imi foloseste la ceva acel act desi nu a fost inregistrat la registrul comertului ?