si mai am o intrebare..la cele doua fapte..o sa i se faca dosar penal..pentru ambele..sau intr-un fel sau altul o sa se cumuleze..sau anexeze cele doua..?
In cazul in care primeste o pedeapsa cu suspendare..am inteles ca procesul dureaza mult..cum permisul o sa ii fie anulat..dupa cat timp va putea da din nou de permis ?
Multumesc anticipat !
Buna ziua si la multi ani..am o problema..am un prieten..care in sperioada Craciunului s-a urcat la volan..baut..si l-au oprit politistii..a mers cu ei la spital pentru a i se recolta probe de sange..si i a dat o foaie prin care nu avea voie sa mai circule pe strazi..la o saptamana dupa..el netinand cont de avertizarile politiei..s a urcat iarasi la volan..avand permisu retinut.Politia desigur l-a oprit.i a cerut actele la control..dupa care i a cerut sa ii insoteasca la sectie..unde i a facut un proces verbal..ideea e in felul urmator..care sunt urmarile cele mai grave..avand in vedere faptul ca atunci cand s a urcat la volan..avea in sange o valoare mai mare de 0.8 alcool..ce se poate face..ar putea angaja un avocat..va rog ajutati-ma sa elucidez acest caz..:(:((