avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate anne_david_30

Activitate anne_david_30

Răspuns la discuția Copil in intretinere
Copilul este minor, intre timp a intervenit si o hotarare hudecatoreasca prin care mi-a fost incredintat. Inainte de aceasta jotarare nici tatal nu a beneficiat de deducere pentru copil. Nu am depus nici o cerere deoarece refuzul angajatorilor a fost scurt, la obiect si bineinteles nu in scris.
Răspuns la discuția Copil in intretinere
Va multumesc tuturor pentru interes. Situatia dateaza din Iulie 2006 si pana in prezent si vizeaza 2 angajatori. Fostul in perioada iulie 2006 - septembrie 2007 si actualul, din septembrie 2007 pana in prezent. Ce se mai poate face pentru perioada care a trecut?
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv. In intervalul iulie 2006 - aug 2007 fostul angajator nu a fost de acord sa-mi treaca copilul in intretinere, pentru acordarea deducerii. In intervalul sept 2007 - prezent, am intampinat acelasi refuz de la actualul angajator. Pana in prezent, copilul nu figureaza ca si coasigurat (pers in intretinere) desi intre timp a intervenit si o hotarare judecatoreasca prin care mi-a fost incredintat. Ce e de facut pentru a reccupera diferenta de impozit care a fost virat la stat in perioadele mentionate?
In situatia in care prin hotarare judecatoreasca minorul a fost incredintat unuia dintre parinti dar i s-a stabilit si o pensie alimentara de 1200 lei/ luna, el poate fi trecut ca si intretinut, la locul de munca al parintelui caruia i-a fost incredintat? Daca raspunsul este afirmativ, ce implica acest lucru?