Copilul este minor, intre timp a intervenit si o hotarare hudecatoreasca prin care mi-a fost incredintat. Inainte de aceasta jotarare nici tatal nu a beneficiat de deducere pentru copil. Nu am depus nici o cerere deoarece refuzul angajatorilor a fost scurt, la obiect si bineinteles nu in scris.
Va multumesc tuturor pentru interes. Situatia dateaza din Iulie 2006 si pana in prezent si vizeaza 2 angajatori. Fostul in perioada iulie 2006 - septembrie 2007 si actualul, din septembrie 2007 pana in prezent. Ce se mai poate face pentru perioada care a trecut?
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv. In intervalul iulie 2006 - aug 2007 fostul angajator nu a fost de acord sa-mi treaca copilul in intretinere, pentru acordarea deducerii. In intervalul sept 2007 - prezent, am intampinat acelasi refuz de la actualul angajator. Pana in prezent, copilul nu figureaza ca si coasigurat (pers in intretinere) desi intre timp a intervenit si o hotarare judecatoreasca prin care mi-a fost incredintat. Ce e de facut pentru a reccupera diferenta de impozit care a fost virat la stat in perioadele mentionate?
In situatia in care prin hotarare judecatoreasca minorul a fost incredintat unuia dintre parinti dar i s-a stabilit si o pensie alimentara de 1200 lei/ luna, el poate fi trecut ca si intretinut, la locul de munca al parintelui caruia i-a fost incredintat? Daca raspunsul este afirmativ, ce implica acest lucru?