avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters120369

Activitate ContSters120369

deocamdata doar la 3 elevi li s-a aprobat cererea de suspendare...asteptam sa se termine procesul si pt anularea actului administrativ..
vin cu un nou argument si va rog sa mi raspundeti: noi nu am fost dati afara din scoala atunci cand am picat examenele (mai exact in septembrie) deoarece nu era avizata curricula de Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii si aprobata de M.A.I...ea fiind avizata in luna decembrie de Ministerul Educatiei ,Cercetarii Tineretului si Sportului si tot atunci aprobata de M.A.I...dupa cum se observa noi am dat examenul cand nu era aprobata aceasta curricula..
- au procedat corect inlaturandu-ne de la cursuri in aceste conditii?
doar nu vroiai sa iti spuna fiecare la ce 'materii' au picat...am spus competente,si astea pot cuprinde mai multe 'materii'
nu inteleg rostul intrebarii..te simti mai bine daca stii la ce a picat fiecare?..au picat la diferite competente..
de ce esti asa convinsa?..cand tu habar nu ai cand a fost perioada cursurilor si cea a practicii sau nici macar cand a fost schimbat regulamentul...si cnd se schimba asa ceva noi trebuie sa semnam pt aceasta modificare,sa ni se aduca la cunostiinta..si te rog sa nu mai postezi pt ca nu ai calificarea si cunostiintele necesare sa iti dai cu parearea..si daca ai ceva personal cu politistii si nu poti sa dormi noaptea din cauza asta cauta in alta parte..chiar te rugam
NU! acele 4 luni am stat la domiciliu si am efectuat practica la IPJ..si DA ne deranjeaza , pt ca in perioada asta unii dintre noi puteam sa facem altceva :sa ne angajam,sa ne inscriem la o faculatate..si mentionez ca majoritatea dintre noi am renuntat la facultate pt a merge la aceasta scoala..
in fine, asta am inteles o, dar ei au procedat corect sa ne exmatriculeze dupa aprox 4 luni, mai exact in anul II pe cand noi am dat reevaluarea in anu I ?
nush ce sa zic,au fost prea sigur pe ei cnd ne au dat pe toti afara ,noi speram in continuare..cam cat credeti ca ar dura procesu?
si mai precizez ca IGPR-ul nu a avut nici o legatura..decizia in totalitate a fost a scolii
evident ne trebuie contractul care l am semnat cnd am intrat in scoala si regulamanetul de atunci si cel de acum care am inteles ca s-a schimbat in septembrie pt care noi nu am fost anuntati si nu am semnat nimic in legatura cu schimbarea acestuia....