avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate anared

Activitate anared

Răspuns la discuția contract cu casa de pensii
Multumesc tare mult pt rapiditate si amabilitate!o seara buna tuturor!
Buna seara,e cineva amabil/a sa ma mai lamureasca cu o problema?.La o vechime de 2 ani si 2 luni in munca ce perioada de somaj se obtine?Am citit undeva ca doar peste cinci ani se primesc 9 luni de somaj in mai putin de 5 ani se primesc 6 luni de somaj in ambele situatii aplicandu-se inca 3 luni.Asta am gasit pe net si vroiam sa stiu daca e asa sau nu ca in acest caz eu am primit din start acele 3 luni daca am avut 9,nu?Multumesc
Am inteles!Multumesc inca odata!o seara placuta!
Va multumesc tare mult pt raspuns!o seara placuta!
Multumesc pt raspuns,mai este ceva............eu am fost saptamana aceasta la somaj si am predat carnetul si mi-a inchis dosarul spunandu-mi sa merg dupa 1 februarie sa-mi ridic cartea de munca...............!Eu acum mai pot solicita cele trei luni de prelungire?Nu e tarziu?Daca angajare de face cu data de 3 ianuarie,eu cand trebuie sa anunt la somaj reincadrarea in munca?Ideea era ca eu as vrea sa raman insarcinata si pt asta imi trebuia sa am acea continuitate!multumesc tare mult de sfaturi!
Buna,am si eu o intrebare daca vrea cineva sa ma ajute ca un raspuns m-as bucura tare mult.Am p vechime de aproape 3 ani pe cartea de munca si acum 9 luni am intrat in somaj.In 13 decembrie s-au incheiat cele 9 luni si am gasit un loc de munca unde imi poate face angajarea doar din 3 ianuarie.Eu as fi vrut tare mult sa am continuitate pe cartea de munca insa nu s-a putut........intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate in a face un contract cu casa de pensii pt a platii cele 2 sapt de intrerupere de pe cartea de munca ?Daca nu poate ma sfatuiti cum sa fac!va multumesc:O