avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate zaharia1989

Activitate zaharia1989

bai omule u chiar suferi in halu asta de tine???nu poti sa ne faci fericit sa o stergi de pe site asta u si cu tactu si cu toate idioteniile tale...am fi foarte fericiti
da u cine esti florin2025?
la M6 C1 cam 20 de persoane si au fost cativa si pe la altele
majoritatea cate 1 si la aceeasi materie...si au mai fost cativa care au avut la cate 2-3 materii...
dc ai intrebat???
asa parca mai venim si noi de acasa...
noi cautam modalitati sa ne aparam si sa avem castig de cauza mai ales ca avem si o suma de 180 mil de plata si timpu pierdut si cum spuneam mai sus stres...si asta ar fi de preferat sa vedem postat nu ca dc suntem nemultumiti...si acum nu ma refer la m_ella2005 in special ci in general
vreau sa stiu in ce calitate vorbeste si ce cunostinte are fiecare,gen m_ella2005 care e cam nedumerita de nemultumirea noastra ca elevi.
Are si ea dreptate intr-o anumita masura, dar sa te chinui 1 an jum in scoala aia, munca in fol comunitatii si multi alti factori de stres la care eram supusi nu e chiar asa usor...daca esti informata spune-mi si mie care sunt viciile de procedura care trebuiau indeplinite cand am fost exmatriculati???
noua nu ne-a fost inmanata decizia...doar o comunicare prin care ni se comunica ca prin decizia director nr...din data de... am fost indepartati de la cursuri
stiu ce act am primit...
am avut si eu o intrebare care este procedura???da vad ca toata lumea nu raspunde
trebuie mai intai sa asteptam raspunsu de la scoala si pe urma atacat in instanta pt ca noi am primit o cmunicare a deciziei directorului...acum o sa primim decizia si pe asta trebuie sa o atacam in instanta...
da vreau sa stiu care sunt viciile de procedura care trebuiesc urmate in cazul exmatricularii unui elev la jumatatea anului 2 cand el a picat reevaluarea in anul 1...
dar care sunt procedurile in cazul asta ca sa fim dati afar..
instiintarea noastra toate viciile