avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate candia

Activitate candia

Buna ziua,

pt femeile care sunt in situatie am primit un raspuns f. clar si promt de la ANPS.

Va comunicam ca in perioada in care beneficiati de indemnizatia pentru cresterea copilului nu trebuie sa realizati venituri din salarii, sau asimilate salariilor.
Daca achizitonarea de produse nu va aduce venituri, nu exista nici o restrictie.
In cazul in care o perioada veti realiza venituri, plata indemnizatiei se suspenda in acea perioada.
Am sa le scriu va multumesc frumos am sa postez raspunsul de la ei. O zi frumoasa.
De la firma nu am primit bani sunt niste discounturi doar atat, nu sunt angajat nu am PFA nu inteleg de ce ar fii o problema ca nu castig nimic doar daca faci vanzari la sume colosale....

Am un contract semnat ca si client direct ca sa pot cumpara produse de la ei nu primesc bani de la ei, doar reducere la produse.
Sunt doar reprezentant/client la Avon si consum produse pt familie pt sume infim de mici 150 lei cca , e f ciudat sa numai folosesc aceste produse pt o lege gresit formulata.Nu sunt lider Avon nu am echipa de unde sa primesc bani...iar cei de la Avon au spus ca numai liderii avon trebuie sa transfere aceasta activitate la altcineva pe aceasta perioada nu si reprezentatii avon care sunt clienti directi.
Buna ziua,

am citit recent ca si veniturile din comisioane ca si reprezentant AVON sau Oriflame sunt o problema in timpul concediului de crestere copil . Este adevarat asa ceva pt un ruj sa iti poata retraga indemnizatia?!

[ link extern ]

Multumesc anticipat.
Tatal meu a fost deportat in Baragan si detiune un apartament care doreste sa il inchirieze, in acest caz i se va percepe platirea taxelor de impozit??

Va multumesc anticipat!

O zi buna