In concluzie, asociatia fiind infiintata la MJ, are nevoie de registrul unic de control?Va multumesc.
VA MULTUMESC, totusi eu nu gasesc asociatia inregistrata la onrc, de aceea v-am intrebat de registrul unic de control, stiind ca acesta trebuie procurat de persoane juridice inregistrate la onrc.
Bun gasit. Am primit de curand actele unei asociatii de parinti de la scoala fiicei mele si as vrea sa stiu, daca aasociatia are 7 membri fondatori, va fi nevoie de cenzor pentru vizarea bilantului?Si inca ceva, daca asociatia de parinti are nevoie de Registrul unic de control. Va multumesc.
multumesc frumos. pana la primul terme eu trebuie sa depun aceste chitante in original impreuna cu o alta hartie ?
Buna ziua, stiu ca s-a discutat foarte mult pe marginea acestui subiect, dar am o nelamurire. In ianuarie 2012 am primul termen pentru fond in proces cu Min . Finantelor pentru recuperarea taxei de poluare.Pe citatia primita de la Tribunalul Galati scrie ca pana la termen trebuie sa platesctaxa judiciara de timbru de fond de 4 lei si timbru judiciar pentru fond de 0.3 lei. Pe forum am citit ca majoritatea reclamantilor au platit taxa de 39 de lei.Care este diferenta intre aceste taxe. Va multumesc aniticipat.
va multumesc, sa speram ca nu mai avem probleme, deoarece a fost destul de stresanta aceasta perioada.
tatal meu a fost gasit vinovat in primul proces cu parchetul de pe langa tribunalul braila, apoi Allianz s-a indreptat spre noi pentru recuperarea prejudiciului la autoturismul accidentat.ne-au dat in judecata si dupa cum am scris mai sus, grabindu-se sa depuna dosarul la instanta in limita a doar 5 zile de la instiintare si nu dupa 30 zile ,au pierdut.nu au depus recurs in termen de 15 zile si s-a incheiat.
Buna ziua, revin dupa cateva luni cu acest subiect pe care l-am deschis.Pot sa va spun tatal meu meu a castigat procesul cu [editat] deoarece reclamanta a depus prematur cererea de actionare in judecata.Nu au depus recurs in termen de 15 zile si am legalizat aceasta hotarare la Judecatorie ca fiind irevocabila.As vrea sa stiu daca [editat] va mai putea sa continue acest proces, daca ne mai putem astepta la ceva din partea lor.Va multumesc.
tatal meu ,conducand un moped, a fost accidentat de un autoturism in leasing,cu asigurare casco la allianz tiriac.mopedul nu avea asigurare, nefiind obligatorie la acea vreme.acum si-a facut asigurare pentru moped. proces verbal s-a incheiat imediat dupa accident si parchetul de pe langa tribunalul braila l-a gasit vinovat pe tatal meu prin incalcarea prevederilor art.54 al. 1 si 2 din OUG 195/2002 rep. si a prevederilor art.116 al.1 si 2 din HG 1391/2006.Acum Allianz Tiriac cere recuperarea pagubei de la tatal meu.
de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Braila