Scuzați graba de a scrie..Este vorba despre fata noastra care numai stim nimic de ea. de pe 25-octombrie -2018..până în prezent .am fost la poliție am depus nenumarate plângeri penale ptr anumite persoane din dosar .politia zice ca lea interogat pe acele dar nu recunosc .ca ar avea vreo legătură.Politia zice ca nu are nicio pistă . DE 3 luni mie greu sa cred ca nu putea afla ceva .noi credem că nu isi datoria .Ne întreba pe noi daca am mai aflat ceva.Intrebarea noastra este de ce nu-i duce la detectorul de minciuni. pe cele două persoane sa aflale daca mint .ca este un dosar penal .pe numele lor .Numai stim ce sa facem sa o găsim. AJUTATINE
un sfat ce sa mai facem unde sa ne mai adresăm. Multumesc
Fata mea .nu o găsim de 3 luni desi am facut dosar penal unor persoane. Care stim ca a contribuit la traficarea fetei mele nici dupa atata timp .politia nu are o direcție. CUM ii poate duce la directorul de minciuni ptr a afla adevarul de ei .Ca asa cu vb nu recunosc .Sau unde sa ne mai adresăm. Ca vedem politia nu ne ajută mai cu nimic .Au luat si o lista de nr de tel dupa desfășuratorul de tel mobil .al fetei .dar sta niste numere .Vrei sa intreb de ce nu poate sa ia conținutul convorbirilor .Si mesajelor
Plopeni prahova.actele le-am luat inainte sa împlinească 18 ani .ca auzeam fel si fel de lucruri de la ea .ca are prietena in anglia .Tot asa plecată de acasa dupa 18 ani .cu băiatul acela .din liceu cu ele dar .el are 17 .este un fel de săgeata cum se zice ..loveboy..si a fost văzută ea si cealalta fata plecată. La el in apt .am cercetat si mia confirmat vecinei de bloc .Unde locuia .ca acum a închiriat alt apt .Si acel nr de tel nu mai merge .intra căsuța poștală cum fac sa il pot depista
Era la școală..clasa 12 .noi plecasem in germania din iulie ptr 4 lun i .la munca .Nu am bătuți nimic totul era in regula. Nu stim ce a intorso la 180 grade si neam intors pe 29 oct.si a plecat pe 25 oct .urma să facă scoala de șoferi. Cand veneam ..vb cu ea .planuri etc nimic de bănuit. În scoala era un băiat ce am auzit ca se ocupa cu ceva necurat si cu fete .cică a stat la el 3 zile politia îl cunoaște ca poama rea si profesori si o colega de clasa care tot o cauta .într-una. Ea colega vb cu niste țigani dubioși. Si credem ca cei doi au completat împotriva ei si au ademenitor cumva .Actele fetei noastre sant la noi .Ea nu are acte cu ea Ea este o fire miloasa si asa crede tot din ce vb cu ea. Este un tel care l-am din desfeasurator de tel vodafone. Care a vb inainte de plecare vreo 2 ore cum dăm de persoana respectiva .0739128167
Am dat date poliție de niste camere de supraveghere de pe 30 octombrie .si nici acum nu le-au scos sa vada fata cu cine era in seara respectiva de ce oare merge greu sa scoată vizionarea de le Omv ploiesti .plus nr de tel care a vb ultima dată cu persoana respectiva .nul poate da de urma lui