Fata mea .nu o găsim de 3 luni desi am facut dosar penal unor persoane. Care stim ca a contribuit la traficarea fetei mele nici dupa atata timp .politia nu are o direcție. CUM ii poate duce la directorul de minciuni ptr a afla adevarul de ei .Ca asa cu vb nu recunosc .Sau unde sa ne mai adresăm. Ca vedem politia nu ne ajută mai cu nimic .Au luat si o lista de nr de tel dupa desfășuratorul de tel mobil .al fetei .dar sta niste numere .Vrei sa intreb de ce nu poate sa ia conținutul convorbirilor .Si mesajelor
Scuzați graba de a scrie..Este vorba despre fata noastra care numai stim nimic de ea. de pe 25-octombrie -2018..până în prezent .am fost la poliție am depus nenumarate plângeri penale ptr anumite persoane din dosar .politia zice ca lea interogat pe acele dar nu recunosc .ca ar avea vreo legătură.Politia zice ca nu are nicio pistă . DE 3 luni mie greu sa cred ca nu putea afla ceva .noi credem că nu isi datoria .Ne întreba pe noi daca am mai aflat ceva.Intrebarea noastra este de ce nu-i duce la detectorul de minciuni. pe cele două persoane sa aflale daca mint .ca este un dosar penal .pe numele lor .Numai stim ce sa facem sa o găsim. AJUTATINE
un sfat ce sa mai facem unde sa ne mai adresăm. Multumesc