avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dispărută
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dispărută

Fata mea .nu o găsim de 3 luni desi am facut dosar penal unor persoane. Care stim ca a contribuit la traficarea fetei mele nici dupa atata timp .politia nu are o direcție. CUM ii poate duce la directorul de minciuni ptr a afla adevarul de ei .Ca asa cu vb nu recunosc .Sau unde sa ne mai adresăm. Ca vedem politia nu ne ajută mai cu nimic .Au luat si o lista de nr de tel dupa desfășuratorul de tel mobil .al fetei .dar sta niste numere .Vrei sa intreb de ce nu poate sa ia conținutul convorbirilor .Si mesajelor
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
dansava, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansava , utilizator 23:01, 31 Ianuarie 2019
Daca veti scrie in limba romana, poate vom intelege ce vreti sa spuneti....
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Sebastian Simon, Avocat
Scuzați graba de a scrie..Este vorba despre fata noastra care numai stim nimic de ea. de pe 25-octombrie -2018..până în prezent .am fost la poliție am depus nenumarate plângeri penale ptr anumite persoane din dosar .politia zice ca lea interogat pe acele dar nu recunosc .ca ar avea vreo legătură.Politia zice ca nu are nicio pistă . DE 3 luni mie greu sa cred ca nu putea afla ceva .noi credem că nu isi datoria .Ne întreba pe noi daca am mai aflat ceva.Intrebarea noastra este de ce nu-i duce la detectorul de minciuni. pe cele două persoane sa aflale daca mint .ca este un dosar penal .pe numele lor .Numai stim ce sa facem sa o găsim. AJUTATINE
un sfat ce sa mai facem unde sa ne mai adresăm. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon ascultat Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Am telefonul ascultat si chiar cand nu vb la tel . Am intentat divort iar sotul meu nu imi da pace ,asculta tel meu dar si al persoanelor ... (vezi toată discuția)
Nu ne găsim fata de o lună. poliția nu știe nimic, unde în altă parte să mergem? dansava dansava Nu găsim fata de 1 luna .Unde sa ne adresăm ca politia nu stie nimic .u de in alta parte sa mergem (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie benten benten buna ziua...in urma cu 1 an si 5 luni, iesiind din parcarea unui restaurant( eram la o nunta) nu am apucat sa merg 5 metri ca am fost oprit de o masina de ... (vezi toată discuția)