avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal alcoolemie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal alcoolemie

buna ziua...in urma cu 1 an si 5 luni, iesiind din parcarea unui restaurant( eram la o nunta) nu am apucat sa merg 5 metri ca am fost oprit de o masina de politie in care se afla un singur agent de politie...mi-a pus fiola si in aerul expirat mi-a iesit 0,56...automat am fost dus la spital..probe de sange...mi-a iesit 1,2 si 1,1...am facut recalculare si rezultatul a fost 0,80 fix...in prima declaratie am spus ca am baut 50g wisky iar in a doua declaratie am spus 100...a trebuit sa duc cd-urile de la nunta ca sa vada daca apar cand beau..a trebuit sa duc martori...de cate ori am fost chemat la politie am mers...mi-am recunoscut greseala...mi s-a spus sa merg la detectorul de minciuni cu asta nu am fost de acord...ofiterul care s-a ocupat de caz dupa un an si 5 luni a trimis dosarul la procuratura...acum 2 zile am fost chemat de procuroare la parchet unde m-a pus sa mai dau o declaratie in care sa spun tot ce s-a intamplat...am aflat de la cineva ca procuroarea a hotarat sa imi faca dosar penal pt ca, crede ca am mintit....intrebarea mea este ce mi se poate intampla judecatorul poate sa imi dea mie dreptate?
sper ca m-am facut inteles si ma poate ajuta cineva cu un sfat...multumesc
S-a facut calculul retroactiv pe 2 variante inteleg ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bebebv18 bebebv18 buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)