avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate michi1565

Activitate michi1565

Răspuns la discuția rate neplatite
ficei mele care este majora ,ii pot dona apartamentul sau vinde?sau ce pot face?la o alta persoana este cam riscant sa vind apartamentul .
Discuție rate neplatite
Buna ziua ,am si eu o problema ,sotul meu a facut un credit in euro prin 2008 la Pireus fara stirea mea ,deci eu nu am semnat nimic,fare girant si fara ipoteca. Problema este urmatoarea din vara lui 2009 nu mai are servici si nu mai poate plati datoriile la banca,a acumulat o restamta destul de mare ,ce se poate intampla ?putem pierde apartamentul ? Apartamentul este pe numele meu ,sotul nu are pe numele lui decat o masina un cielo destul de vechi,nu are niciun cont si nici salariu,ce sfat imi dati va rog ,imi este frica sa nu ramanem pe drumuri

Buna ziua ,am si eu o problema ,poate imi da si mie cineva un sfat ,sotul meu nu a achitat o factura la dialog (asa se numea atunci)din anul 98 sau 99 ,de aproape doi ani am primit prin posta o notificare de plata datoriei catre firma EOS KSI plus o penalizare ,dupa ceva vreme au renuntat la penalizare si au revenit la datoria initiala,au tot insistat telefonic si prin posta cu notificarile.Acum am primit un plic tot de la firma respectiva dar scrisa si semnata de o dna avocat in care spune ca :daca in 5 zile nu plateste datoria de 347,60 ron ,executorii judecatoresti vor avea indatorirea sa isi exercite atributiile si sa efectusze orice act necesar pentru indeplinuirea executarii silite. Ce sa fac?Nu este prescrisa datoria asta ?multumesc
Discuție RECUPERARE
Buna ziua ,am si eu o problema ,poate imi da si mie cineva un sfat ,sotul meu nu a achitat o factura la dialog (asa se numea atunci)din anul 98 sau 99 ,de aproape doi ani am primit prin posta o notificare de plata datoriei catre firma EOS KSI plus o penalizare ,dupa ceva vreme au renuntat la penalizare si au revenit la datoria initiala,au tot insistat telefonic si prin posta cu notificarile.Acum am primit un plic tot de la firma respectiva dar scrisa si semnata de o dna avocat in care spune ca :daca in 5 zile nu plateste datoria de 347,60 ron ,executorii judecatoresti vor avea indatorirea sa isi exercite atributiile si sa efectusze orice act necesar pentru indeplinuirea executarii silite. Ce sa fac?Nu este prescrisa datoria asta ?multumesc