avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate gtaragoi

Activitate gtaragoi

Buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez cu o problema personala. In data de 18.05.2010, aproximativ la orele 01.30 in orasul campulung_arges unde si am domiciliul, am patit urmatorul caz:
La orele 01.30 am oprit intr-o parcare din oras, si la cateva secunde bune a aparut si Politia de la Ordinea Publica. Eu eram dat jos din masina , si era oprita , politistul de ordinea publica m-a cerut sa ma legitimez, eu i-am raspuns afirmativ, i-am dat B.I, iar el m-a cerut si permisul de conducere, dupa ce am dat documentele , ma intrebat daca am consumat ceva alcool eu am negat acest lucru, iar politistul m-a cerut sa intru in masina si sa astept pt a verifica datele de pe documente. Eu n-am intrat in masina si am intrat intr-o cladire la care aveam acces fiind un sediu de partid. ( Mentionez ca inainte sa opresc in parcare eu am fost intr-un local si consumasem in jur de 3-4 pahare de vin ). Dupa ce am intrat in sediu locatiei, la cateva minute a aparut cei de la circulatia rutiera , si a urmat demersurile legale din punctul lor de vedere. La testarea cu ap.etilotest am avut 0,45mg/l alcool in aerul expirat. Din data mentionata mai sus( 18.05.2010) si pana in prezent eu n-am mai condus si nici n-am mai intrat in posesia permisului auto, ba mai mult nu am fost anuntat in ce faza exista solutionarea dosarului. Mai mentionez ca la rezultatul I a sangelui a iesit urmatoarele rezultate : 1. 0,95mg/l si 2. 0,80mg/l alcool in sange.
Va rog sa imi comunicati ce ar trebui sa fac pt a intra in posesia permisului de conducere. Va multumesc din suflet
Cu respect,