avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate florirb

Activitate florirb

Răspuns la discuția Actul de proprietate!
Nu ,nu a demarat nici o actiune in instanta!:">
Dar se poate lua unui om ,bunul achizitionat prin actul de vanzare cumparare?Nu are nici un alt drept scris in contract,decat acea interdictie de grevare si instrainare.
Răspuns la discuția Actul de proprietate!
:">Numi raspunde nimeniiiiii????????:">
Răspuns la discuția Actul de proprietate!
Imobilul a fost trecut pe numele meu,eu" cumparand" imobilul de la varul meu,dar neplatind nimic,doar am platit cat a costat tranzactia!!Deci mi la trecut pe numele meu,de comun acord cu tatal meu,pe gratis,acum vreo 7 ani!!
Nu exista specificat in contract nici o clauza de uzufruct viager sau de habitatie!Care,ma scuzati dar nu prea stiu ce inseamna....(poate insemna sa am grija de el sau sai permit sa locuiasca in imobil:">)
Exista doar citez"interdictie de instrainare si grevare in favoarea tatalui"
Deci,stiu ca nam voie sal vand si sal ipotechez fara acordul tatalui meu!
Alte drepturi nu are asupra imobilului.Daca ma va da in judeca,instanta ii poate da castig de cauza??Imi poate lua un bun propriu,achizitionat cu un act de vanzare cumparare?Multumesc.
Buna!Am in proprietate,cu act de vanzare cumparare,un apartament de 2 camere,si in acest act de proprietate am o clauza in favoarea tatalui meu de grevare si instrainare.Vreau sa va intreb,daca tatal meu, care vrea acest apartament pe numele lui si se lauda ca este coproprietar,are sanse de castig in cazul in care ma va da in judecata pt el???
Precizes,ca stau in apartament cu parintii mei,apartamentul a fost pe numele lor,apoi ei lau trecut pe numele unui verisor,iar apoi verisorul de acord cu tatal meu,de comun acord lau trecut pe numele meu,eu fiind de acord cu aceasta clauza din contract.Multumesc frumos.