avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate remusica71

Activitate remusica71

Discuție Pensie urmas
Soacra mea are pensie de educatoare . Poate lua pensie de urmas dupa sotul decedat , fost maistru militar la aviatie ?
Răspuns la discuția Salariu navigator neplatit
Va multumesc !
Răspuns la discuția Salariu navigator neplatit
Am semnat contractul printr-un crewing romanesc cu armatorul italian
Buna ziua ,

Sunt mecanic sef , am navigat pe o nava aflata sub pavilion italian timp de 3 luni , m-am debarcat la terminarea contractului de pe data de 16 martie 2017 si nici in prezent , 21.04.2017 nu am primit salariul pt perioada 01.03.2017-16.03.2017 .
Mentionez ca am aflat de la colegii ramasi sub contract la nava ca ei au primit salariul respectiv , pe martie 2017 , deja de o saptamana .
Cum pot sa imi recuperez salariul pe luna martie ? Pun aceasta intrebare pt ca si in trecut , pe durata desfasurarii contractului , salariile se plateau cu intarziere la nava , dupa presiuni multiple facute de echipaj, iar acum , odata debarcat , agentia de crewing prin care am plecat la aceasta nava imi promite doar ca se va rezolva , dar fara nici un rezultat , la mai mult de o luna de la debarcarea mea de pe nava.
Ce autoritati pot contacta pt a-mi veni in ajutor ?

Multumesc Anticipat
Discuție pensii urmas
Se poate beneficia in acelasi timp de pensie de urmas militara si de pensie de urmas civila de stat? Persoana decedata a avut pensie militara si pensie civila de stat.Persoana in cauza nu are nici un venit ,si nici pensie proprie.