avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu navigator neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu navigator neplatit

Buna ziua ,

Sunt mecanic sef , am navigat pe o nava aflata sub pavilion italian timp de 3 luni , m-am debarcat la terminarea contractului de pe data de 16 martie 2017 si nici in prezent , 21.04.2017 nu am primit salariul pt perioada 01.03.2017-16.03.2017 .
Mentionez ca am aflat de la colegii ramasi sub contract la nava ca ei au primit salariul respectiv , pe martie 2017 , deja de o saptamana .
Cum pot sa imi recuperez salariul pe luna martie ? Pun aceasta intrebare pt ca si in trecut , pe durata desfasurarii contractului , salariile se plateau cu intarziere la nava , dupa presiuni multiple facute de echipaj, iar acum , odata debarcat , agentia de crewing prin care am plecat la aceasta nava imi promite doar ca se va rezolva , dar fara nici un rezultat , la mai mult de o luna de la debarcarea mea de pe nava.
Ce autoritati pot contacta pt a-mi veni in ajutor ?

Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: remusica71 , utilizator 13:19, 21 Aprilie 2017
C.i.m. cu ce angajator l-ati semnat, roman sau strain?
Am semnat contractul printr-un crewing romanesc cu armatorul italian
Fiind vorba despre un angajator italian , puteti citi aici procedurile de solutionare a litigiilor de munca din Italia
[ link extern ] /

De asemenea, pentru indrumare va puteti adresa Biroului Ataşatului pe Probleme de Muncă şi Sociale
Via Nicolò Tartaglia n.36, 00197 Roma
tel: (0039) 06 806 96 326; fax: 0039.06.808.49.95
tel: 06.808.45.29. / 06.808.35.37. int.: 271 sau 224
e-mail: roma.social1@mae.ro

[ link extern ]
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lucrez cu contract de munca in italia si am rezidenta. ... liviu24 liviu24 Buna ziua, Lucrez cu contract de munca in Italia si am rezidenta. Familia (sotia/copilul) sunt in Romania. Poate beneficia copilul/sotia de asigurare medicala ... (vezi toată discuția)
Unde pot si cu cine lua legatura cu mobbing in romania? denisa7669@yahoo.com denisa7669@yahoo.com Am fost mabizata la lacul de munca in italia,am luat legatura cu psihologii ,la un CAF IN ROMA,rezulta contractul,dar amramas di cauza lor fara muna si am ... (vezi toată discuția)
Pentru anii munciți cu acte în regulă în italia aș putea ... Cami2014 Cami2014 Pentru anii munciți cu acte în regulă în Italia aș putea recupera contribuțiile plătite dacă NU primesc pensie de la statul italian? (vezi toată discuția)