avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Lucrez cu contract de munca in Italia si am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Lucrez cu contract de munca in Italia si am rezidenta. ...

Buna ziua,
Lucrez cu contract de munca in Italia si am rezidenta. Familia (sotia/copilul) sunt in Romania. Poate beneficia copilul/sotia de asigurare medicala in Italia?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Formular s1, italia refuza sa mi l elibereze jircairina jircairina In prezent lucrez in Sicilia / ITALIA,am o mare problema ,trebuie sa fac o interventie chirurgicala in romania ...deci trebuie sa ma inscriu la casa de ... (vezi toată discuția)
Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania vreau sa lucrez in italia mustafa_cristina mustafa_cristina buna,sunt cetatean turc cu carte de rezidenta pentru membrii de familie in romania,obtinuta prin incredintarea fiului meu minor,cetatean roman.aceasta carte de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului stefana1 stefana1 lucrez in italia cu contract cu de munca de pe data de 17 ianuarie anul curent,sotul meu a lucrat in romania pana pe data de 14 decembrie 2011, la fel cu ... (vezi toată discuția)