avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Paraianu Adrian

Activitate Paraianu Adrian

Buna ziua
As dori foarte mult sa cunosc cum as putea sa rezolv o situatie foarte neplacuta. Pe scurt este vorba despre o formatie de muzica pop rock cu activitate incepand din anul 2003. Am fost membru titular in aceasta formatie pana in anul 2009 perioada in care am creat aproximativ 24 de piese originale alaturi de ceilalti membrii ai formatiei. Din 2006 am intrat in studiou pentru inregistrari si am finalizat 10 piese muzicale pentru un album muzical ce va fi scos pe piata in 2010. Intre timp in urma unor conflicte am fost dat afara din formatie. Vreau sa stiu cum pot sa intru in posesia drepturilor de autor pentru materialul inregistrat si cum pot sa-mi recuperez partea financiara investita in acesti 6 ani de munca. Inregistrarile si unele scule pentru sala de repetitii au fost cumparate si platite si de catre mine.
In continuare mentionez ca formatia are activitate (concerte) si canta piesele la care am lucrat si eu. Vreau sa stiu cum pot sa rezolv aceasta situatie neplacuta care mi-a macinat sanatatea.
Va multumesc anticipat
A.P.