avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate vanda192001

Activitate vanda192001

Răspuns la discuția Demisie fortata...
m-am exprimat gresit in legatura cu negatia respectiva.
Clientul in cauza a avut rugamintea ca sa dau in scris ceea ce in data respectiva s-a intamplat.
eu am intocmit un fel de declaratie scriind: Eu .... declar urm. in data de X. nea Y a venit cu un produs cumparat atunci cu reclamatia: ..... solicitand schimbarea prosusului conform inscrisurilor de pe certificatul de garantie. Superiorii mei nu au constatat defectiunea reclamata de client asa ca i-au propus sa lase produsul la noi pentru a-l trimite la constatare la service. Clientul nu accepta iar produsul nu s-a inlocuit.

data
semnatura mea semnatura clientului

acesta era motivul "demisiei" mele.
Răspuns la discuția Demisie fortata...
Toate schimbarile de produse, toate retururile prin compensare sau prin plata si toate trimiterile de marfa catre service-urile autorizate se aproba de catre superiorul ierarhic prin telefon.....:(.

Mentionez ca doar eu si clientul am semnat pentru acea declaratie de ne inlocuire a produsului la sediul magazinului.

Sa inteleg ca inregistrarea audio in care sunt amenintata nu este concludenta si deci nu-mi poate fi de niciun folos?
Buna seara,

Pana azi am fost angajata intr-unul din lanturile de hyper market-uri din Romania.
In decursul zilei am fost chemata la departamentul Resurse Umane unde mi-a fost "bagata sub nas" pentru a fi semnata "demisia cu acordul partilor" fara preaviz.
Mentionez ca nu intentionam sa demisionez, problema de la care a pornit totul a fost negatia superiorilor de a schimba un produs, care in mod normal se schimba la sediul magazinului in caz de defectiune. In acest caz ca lucrator al departamentului service clienti, am fost nevoit sa trimit clientul cu produsul aflat IN GARANTIE
, la un service autorizat. Clientul nemultumit si ne fiind de acord cu trimiterea produsului la reprezentanta pentru constatare , a cerut ca negatia de schimbare a produsului sa fie data in scris atata timp cat stia de la achizitionare ca acel produs se schimba la sediul magazinului.
Dupa acest eveniment la o distanta de 2 zile am fost chemata la departamentul Resurse Umane unde mi-a fost inmanata "demisia cu acordul partilor". Din cunostintele mele demisia ar trebui sa mi-o scriu eu ca angajat nu ei ca angajatori.
M-i s-a spus ca este "mai bine" pentru mine sa semnez acest document pt ca altfel ar putea sa-mi desfaca contractul de munca cu art.61 lit.A.
Vin la dvs cu o intrebare, daca nu am avut abateri disciplinare si nici avertismente scrise sau verbale pana acum, cum ar putea ei sa-mi desfaca CIM cu art 61 lit A?
Trebuie sa spun ca sub presiune am cedat si am semnat aceea demisie, dar am reusit sa inregistrez - audio doar- cum m-au fortat si cum m-au amenintat sa semnez acest document.
As vrea sa stiu daca mai pot face ceva pentru locul meu de munca si daca acea inregistrare ma poate ajuta cu ceva.


Va multumesc.