avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Activitate ICHIM

Activitate ICHIM

As dori sa aflu daca o proprietate [supraf. de pamint] ,care a fost obtinuta in baza legii 18 ,cu doi martori mincinosi, abuziv,Arhivele nationale reprez. judetul Buzau aratind ca proprietarul care a obtinut aceasta proprietate a fost ba a tatalui sau, ba a mamei intocmindui-se un titlu de proprietate prima oara pe numele tatalui defunct,se strica acesta, se emite alt titlu cu suprafete completate pe numele mamei,acestia avind un nume,p[roprietarul,baiatul lor avind alt nume.Precizez ca si-a intocmit si o intabulare la propr. respectiva dupa ce a masurat terenul unde a vrut el fara reprez. primariei modificind schita anexa cum a dorit.Am cumparat o parte din teren si eu de la el si mi s-a ingradit dreptul de acces din locuinta la drumul comunal,trecind astfel peste propr. dinsului,in actul de vinz-cump,neavind drept la servitute,intelegindu-ne atunci existind un drum totusi,sa ramina aceasta cale de acces.Nu am stiut ca acest teren nu a apartinut dinsului , inainte de dobindirea de catre el prin leg. 18 cu martori . Multumesc !