avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proprietate obtinuta abuziv dupa '90
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proprietate obtinuta abuziv dupa '90

As dori sa aflu daca o proprietate [supraf. de pamint] ,care a fost obtinuta in baza legii 18 ,cu doi martori mincinosi, abuziv,Arhivele nationale reprez. judetul Buzau aratind ca proprietarul care a obtinut aceasta proprietate a fost ba a tatalui sau, ba a mamei intocmindui-se un titlu de proprietate prima oara pe numele tatalui defunct,se strica acesta, se emite alt titlu cu suprafete completate pe numele mamei,acestia avind un nume,p[roprietarul,baiatul lor avind alt nume.Precizez ca si-a intocmit si o intabulare la propr. respectiva dupa ce a masurat terenul unde a vrut el fara reprez. primariei modificind schita anexa cum a dorit.Am cumparat o parte din teren si eu de la el si mi s-a ingradit dreptul de acces din locuinta la drumul comunal,trecind astfel peste propr. dinsului,in actul de vinz-cump,neavind drept la servitute,intelegindu-ne atunci existind un drum totusi,sa ramina aceasta cale de acces.Nu am stiut ca acest teren nu a apartinut dinsului , inainte de dobindirea de catre el prin leg. 18 cu martori . Multumesc !

Alte discuții în legătură

Teren detinut fara acte mon_alin 2005 mon_alin 2005 Buna ziua,am cumparat in anul 2004 un teren de 458 mp format din 230 mp teren curti constructii si 228 mp teren arabil.Mentionez ca fosta vinzatoare avea ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de recuperare crisrian crisrian Mama impreuna cu tatal au un credit de la BCR in 2011 tata a decedat mama a ramas cu creditul rata fiind 850 Ramine in urma si preia EOS din 2012 plateste ... (vezi toată discuția)
Nelamurire proces stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o nelamurire daca poate cineva sa ma ajute in privinta unui process care este pe rol.Sunt in proces de uzcapiune din 2010 si nu se mai ... (vezi toată discuția)