Mama impreuna cu tatal au un credit de la BCR in 2011 tata a decedat mama a ramas cu creditul rata fiind 850 Ramine in urma si preia EOS din 2012 plateste conform unei intelegeri verbale cu ei 400 ron lunar In 06 11 2013 primeste o instintare ca are sold 18280 Nu reuseste sa puna in noiembrie si pune in 18 dec 400 si in 30 dec 400 In 6 ian primeste instintare ca dator este de 20480 cica sa calc dobinda legaladar mama sa puna in cont 400 ron lunar
1 Cit de legal este a calcula ei dobinda neavind nimic semnat cu EOS doar conv tel
2 Mama vrea sa plateasca dar vrea certitudinea ca i se si sterge dindatorie nu ca creste Cum sa procedam dinsa mai avind o oprire pe pensie de 300 din 1200 de la un alt credit
3 va rugam un sfat multumim
Sa ceara explicatii privind modul de calcul in scris.
Daca aveti casa in proprietate, e in interesul dvs sa evitati sa ajungeti sa fiti executati silit.
Nu exista o suma minima, pana la o anumita suma se face prima data poprire pe salar, dar in cazul dvs depaseste. Ei pot sa execute silit oricand, chiar si daca plateste cei 400 de lei, de aceea solicitati in scris contractul de cesiune impreuna cu un angajament de plata.
Card credit
claudiu20092
Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni,
Acuma m-am angajat din nou
Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)