avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit

Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni,
Acuma m-am angajat din nou
Am primit hartie de la firma de recuperare EOS KSI.
Ma intereseaza daca firma EOS KSI poate sa imi puna propire pe salar fara un ordin judecatoresc ?
Care ar fi suma care s-ar retine din salar ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: shadow_figure , utilizator 16:54, 13 Noiembrie 2009
bcr poate sa va puna poprire pana la 1/3 din salariu

sau

daca incasati salariul pe card bcr va poate retine toata suma datorata pt dobanzi si comisioane
EOS KSI nu fac decat sa va trimita o notificare. Nu ei va vor executa silit. Executorii bancari ai BCR va vor executa. Luati legatura cu banca si vedeti cat aveti de platit. este in intereseul dumneavoastra. Dobanzile la liniile de credit utilizabile prin card sunt imense.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot actiona in instanta? aldo_moro aldo_moro In 2007 am facut un credit la BCR, am platit doar cateva luni ratele, dupaca care am plecat din tara. Timp de 6 luni nu a mai fost platita nici o rata. Cand ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit dupa executarea silita cristianvasilache cristianvasilache Buna dimineata, Doresc sa stiu daca e legal ca un credit care este deja executat, prin urmare s-a facut poprire pe venit, poate fi cesionat catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Invocarea prescriptiei pe calea contestatiei la executare. burtanromeo burtanromeo Buna seara ! As dori sa stiu unde pot depune o plangere la o decizie de continuare a procedurii de recuperare pe cale judecatoreasca,a unui credit bancar fara ... (vezi toată discuția)