avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Invocarea prescriptiei pe calea contestatiei la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Invocarea prescriptiei pe calea contestatiei la executare.

Buna seara ! As dori sa stiu unde pot depune o plangere la o decizie de continuare a procedurii de recuperare pe cale judecatoreasca,a unui credit bancar fara ipoteca,contractat in 2007 si platit pana in 2009,cand sa intrerupt plata creditului ,prin imposibilitate de plata si preluat de EOS KSI Romania srl ,la data de 25.11 2015.,data la care am primit si decizia prin posta. Va rog sa ma ajutati,unde,cum si in cat timp pot depune plangerea,deoarece,am inteles de la dvs.ca termenul de prescriptie este de 3 ani in astfel de cazuri,deci cred ca pot avea castig de cauza. Mentionez ca suma datorata este de 5.500 lei,la care firma de recuperare a adaugat dobanzi,comisioane si penalitati in valoare de 77.300 !!! lei. De asemenea mentionez faptul ca sa platit doi din cinci ani contractati.Temerea mea ,este ca mi se va pune poprire pe salariu si sincer,nu vreau sa se ajunga la asa ceva deoarece imi pot compromite actualul loc de munca. Va multumesc anticipat si astept sfaturile dvs.
Cel mai recent răspuns: burtanromeo , utilizator 07:11, 6 Decembrie 2015
Trebuie sa contestati la judecatoria de domiciliu in termen de 15 zile de cand primiti somatie de la executor sau poprire.
Va multumesc frumos,si as mai dori sa mai i-mi da-ti o lamurire cu referire la poprirea pe salariu. Am inteles ca aceasta nu poate fi mai mare de o treime din venitul lunar,dar,aici se calculeaza venitul de baza sau cu tot cu sporuri si norme de hrana,adica venit total sau brut ? De asemenea,suma poprita poate varia [obligatoriu] de cresterea salariului ? Va multumesc inca odata =D>doamna, Cristina Pais.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
burtanromeo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)