avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune credit dupa executarea silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune credit dupa executarea silita

Buna dimineata,
Doresc sa stiu daca e legal ca un credit care este deja executat, prin urmare s-a facut poprire pe venit, poate fi cesionat catre o firma de recuperare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanSM , utilizator 14:39, 20 August 2017
Si eu am aceeasi problema. Un credit de la Banca Transilvania a fost executat silit in anul 2012. In anul 2016 s-a platit prin poprire pe salariu aproximativ 20% din valoarea totala a creditului. Cu toate acestea, la inceputul anului 2017 poprirea "a disparut" de pe contul bancar iar astazi am primit de la societatea EOS KSI o notificare prin care sunt anuntat de cesiunea creantei in favoarea lor. Culmea e ca suma totala pe care doresc dumnealor sa o platesc depaseste suma initiala care exista ca poprire pe cont. Nu mai inteleg nimic. Creditul a fost executat silit, am platit 20% din suma totala iar acum mi se cere sa platesc o suma mai mare decat cea initiala?

Intreb si eu, EOS KSI are acum dreptul legal sa ma execute silit? Adica o noua executare silita pentru aceeasi suma (care, de fapt, acum este mai mare)?
Exista cineva pe forum dispus sa-si rapeasca doar cateva minute din timpul avut la dispozitie pentru a opina pe marginea subiectului acestui post? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract credit bancar allyna9876 allyna9876 Buna ziua, Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat ... (vezi toată discuția)