Buna dimineata,
Doresc sa stiu daca e legal ca un credit care este deja executat, prin urmare s-a facut poprire pe venit, poate fi cesionat catre o firma de recuperare. Va multumesc!
Si eu am aceeasi problema. Un credit de la Banca Transilvania a fost executat silit in anul 2012. In anul 2016 s-a platit prin poprire pe salariu aproximativ 20% din valoarea totala a creditului. Cu toate acestea, la inceputul anului 2017 poprirea "a disparut" de pe contul bancar iar astazi am primit de la societatea EOS KSI o notificare prin care sunt anuntat de cesiunea creantei in favoarea lor. Culmea e ca suma totala pe care doresc dumnealor sa o platesc depaseste suma initiala care exista ca poprire pe cont. Nu mai inteleg nimic. Creditul a fost executat silit, am platit 20% din suma totala iar acum mi se cere sa platesc o suma mai mare decat cea initiala?
Intreb si eu, EOS KSI are acum dreptul legal sa ma execute silit? Adica o noua executare silita pentru aceeasi suma (care, de fapt, acum este mai mare)?
Exista cineva pe forum dispus sa-si rapeasca doar cateva minute din timpul avut la dispozitie pentru a opina pe marginea subiectului acestui post? Multumesc anticipat!