avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters121670

Activitate ContSters121670

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Peruschi a scris:

quiras a scris:

Cum poti"garanta" o lucrare?Ca raman DOAR raspunsurile date de tine si nu mai bifeaza cineva ceva in plus ?!
Sau nu este posibil lucrul asta?

Foarte simplu: nu poti ... :P
Acum sincer, cine crezi ca ar avea motive sa iti modifice raspunsurile? Lucrarea o sa aiba coltul sigilat, nimeni nu o sa stie a cui este lucrarea cand o corecteaza.

Apropos de lucrarea asta,cu coltul sigilat...presupunerile de a nu cunoaste autorul lucrarii sunt putin probabile...!!! Acum nu ma refer la majoriatea lucrarilor,ci doar la cele "importante",care vor fi regasite printre cele admise; sau inca nu ati auzit de "lasatul semnelor" pe coala de examen?!?!?!?!?!?!
Ce este "hotarat" sa se intample,se va intampla oricum!!!
Răspuns la discuția licentiata in drept si master
:love2:Va multumesc frumos pentru raspuns!
Momentan,nu sunt in conformitate cu lit.a) al art.11 :">,dar pana voi deveni membru al Baroului,voi avea timp sa rezolv si asta.

O zi buna tuturor si bafta la examen!!!
Va rog,nu este nimeni in masura sa-mi raspunda, daca are vreo importanta faptul ca au trecut 7 ani de la licentiere si nu am profesat in domeniul juridic,avand in vedere ca as dori sa dau si eu examenul de primire in avocatura,anul acesta????
Imi cer scuze, pentru ca postez aici insa, m-am gandit sa nu deschid un subiect nou,cu atat mai mult cu cat situatia mea se aseamana cu cea prezentata mai sus.Sunt absolventa a facultatii de Drept(4 ani),licentiata in 2003.Pana in momentul de fata nu am profesat ,dar ma gandesc acum,sa dau examenul de admitere in profesia de avocat.Va rog,scuzati-mi ignoranta; faptul ca nu am profesat in domeniul juridic si au trecut deja 7 ani de la definitivarea studiilor, reprezinta cumva un impediment pentru a fi acceptata in examen?
Daca imi este ingaduit,as mai avea o curiozitate si anume,pentru examenul de admitere in magistratura mai este valabila conditia de a avea media peste 8.50?
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns si va doresc tuturor un an cat mai bun si plin de realizari!!