avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate bogdi26

Activitate bogdi26

va multumesc de sprijin as face o sesizare la itm sau in instanta dar eu cred ca nu rezolv nimic acesti domni sunt colonei si patronul e general in rezerva eu cred ca ei nu au lege sunt prea mari ca sa ma pun cu ei va rog ce imi sugerati sa fac in aceste situatii ms
am lucrat la o firma de paza la 8 ore pe zi avand posibilitatea de a ma pune la 12 cu 24 si 12 cu 48 am cerut de mai multe ori sa ma mute la acest program ca sa pot sa mai fac ceva in timpu liber salarul fiind mic ultima data tot la fel iam rugat sa faca ceva sa ma mute la acel orar si mia zis ca eu nu le fac program si ca de maine sa nu mai vin si sa ma duc sa predau tinuta si mi se vor da toate drepturile bonuri de masa si etc . cand m-am dus sa predau tinuta surpriza cica politica firmei e sa nu imi mai dea bonurile de masa am cerut insistent ca am nevoi de bonuri cai dreptul meu sunt alimente ptr familie ei au spus ca nui intereseaza asta e politica firmei daca plec nu primesc bonuri si au vrut sa ma scoata afara din birou injuranduma in rest mau pus sa fac o cerere ca sa imi inceteze contractul de munca cu acordul partilor restul de bani au zis ca o sa ma sune cand sa ma duc dupa ei asa ca mie frica pana gasesc alceva de lucru cu ce traim eu si familia mea ca pe ei nu ai intereseaza acest lucru si sper ca sa nu imi scrie ceva in cartea de munca ca sa nu ma mai pot angaja OARE CE POT FACE CA SA IMI PRIMESC DREPTURILE MS