avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost dat afara pe un motiv inexplicabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost dat afara pe un motiv inexplicabil

am lucrat la o firma de paza la 8 ore pe zi avand posibilitatea de a ma pune la 12 cu 24 si 12 cu 48 am cerut de mai multe ori sa ma mute la acest program ca sa pot sa mai fac ceva in timpu liber salarul fiind mic ultima data tot la fel iam rugat sa faca ceva sa ma mute la acel orar si mia zis ca eu nu le fac program si ca de maine sa nu mai vin si sa ma duc sa predau tinuta si mi se vor da toate drepturile bonuri de masa si etc . cand m-am dus sa predau tinuta surpriza cica politica firmei e sa nu imi mai dea bonurile de masa am cerut insistent ca am nevoi de bonuri cai dreptul meu sunt alimente ptr familie ei au spus ca nui intereseaza asta e politica firmei daca plec nu primesc bonuri si au vrut sa ma scoata afara din birou injuranduma in rest mau pus sa fac o cerere ca sa imi inceteze contractul de munca cu acordul partilor restul de bani au zis ca o sa ma sune cand sa ma duc dupa ei asa ca mie frica pana gasesc alceva de lucru cu ce traim eu si familia mea ca pe ei nu ai intereseaza acest lucru si sper ca sa nu imi scrie ceva in cartea de munca ca sa nu ma mai pot angaja OARE CE POT FACE CA SA IMI PRIMESC DREPTURILE MS
Cel mai recent răspuns: bogdi26 , utilizator 16:50, 16 Ianuarie 2010
Buna ziua,

nu exista "de maine nu mai vii!", decat verbal...Pe ce motiv si in ce baza v-au trimis acasa?
Va recomand sa faceti o sesizare la ITM, si, poate cu ajutorul dansilor veti lamuri situatia..Salariul, bonurile nu se taie asa usor sau cand vor unii angajatori, fara motive sau baza legala.
Stimate domn,

Imi pare rau ca ati cedat presiunilor lor si v-ati scris cererea de incetare a raporturilor de munca.
Plecand de la modul in care v-au tratat, imi pare rau sa va spun dar s-ar putea sa nu vedeti banii prea curind. Si asta ptr ca sunt ei convinsi ca nu-i veti da in judecata ca sa va recuperati drepturile..
Rau este ca, plecand de la acest serviciu din proprie initiativa, nici macar nu puteti beneficia de somaj.
va multumesc de sprijin as face o sesizare la itm sau in instanta dar eu cred ca nu rezolv nimic acesti domni sunt colonei si patronul e general in rezerva eu cred ca ei nu au lege sunt prea mari ca sa ma pun cu ei va rog ce imi sugerati sa fac in aceste situatii ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am lucrat la o fabrică de la mine din oras,cu ... bogdan57 bogdan57 Buna dimineata, Am lucrat la o fabrică de la mine din oras,cu sediul social în alt județ. Din patru luni,am primit bonurile de masa doar o lună.Am făcut ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns la o reclamatie ContSters205948 ContSters205948 AM facut o sesizare prin E-MAIL in luna mai pe data de 15-05-2011 la DNA am scris niste nereguli ale fostului angajator ca:pe timpul angajarii orele ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale barrtenders barrtenders As dori sa stiu cum se procedeaza intr-un caz in care angajatorul nu iti plateste drepturile salariale in cazul in care pleci de la o firma ....o sa va ... (vezi toată discuția)