avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NU primesc raspuns la o reclamatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NU primesc raspuns la o reclamatie

AM facut o sesizare prin E-MAIL in luna mai pe data de 15-05-2011 la DNA am scris niste nereguli ale fostului angajator ca:pe timpul angajarii orele suplimentare la negru pe stat separat la negru,semnam stat ptr bonuri de masa si stat ptr salariu dupa codul muncii din care se aduna orele suplimentare cu salariu minim pe economie si scadea 12 bonuri de masa dar fara fluturas la mina in zii de salariu si tinut 2 saptamanii la negru la angajare si apoi am semnat contractul de munca si ITM a sactionat aceste nereguli.PE data de 22-04-2011 angajatorul ma fortat sa imi dau DEMISIA cu art 79 alin 7 incetarea activitatii unii mi-au spus ca trebuia sa imi dau DEMISIA cu art 79 alin 8 dar a trecut atit timp pot sa ma judec cu fostul angajator trebuie sa imi pun avocat.DAR de la DNA nu am primit raspuns trebuie sa le scriu din nou sau mia clasat sesizarea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 26 Iunie 2011
Daca ati trimis de mai multe ori acea sesizare , atunci sigur au clasat-o ... exista posibilitatea ca DNA sa-si fi declinat competenta in favoarea altei institutii ... nu orice fapta savarsita de catre o p.f. sau p.f. poate fi cercetata de catre DNA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca ContSters205948 ContSters205948 cum formulez o cerere in instanta ptr conflict de munca si mai pot da in judecata fostul angajator dupa 3 luni de zile.DEMISIA a fost data conform art 79 alin ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre decizia primita de la angajator ContSters205948 ContSters205948 MI-AM depus demisia si angajatorul mia dat fisa de lichidare si DECIZIA in care angajatorul mia dat-o scrie DEMISIE art 79 alin 7 a ramas sa imi dea salariul ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)