avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o intrebare despre decizia primita de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o intrebare despre decizia primita de la angajator

MI-AM depus demisia si angajatorul mia dat fisa de lichidare si DECIZIA in care angajatorul mia dat-o scrie DEMISIE art 79 alin 7 a ramas sa imi dea salariul angajatorul pe ultima luna.CONFORM CODULUI MUNCII demisie{art 79 alin 7}pot contesta in instanta dar daca nu sint cartii de munca in baza de date apare art 79 alin 7 e bine asa.DAR pe timpul angajarii angajatorul mia incalcat contractul de munca fara fluturas la mina in zii de salariu trebuie sa imi pun avocat ca sa ma judec ptr ca mi-am dat demisia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 13 Mai 2011
Ce sa contestati? Demisia nu a fost actul dumneavoastra de vointa? Alte abateri de la contractul de munca, in timpul derularii lui, nu le-ati sesizat la momentul respectiv ci tocmai acum?
Ce sa contestati in instanta , demisia dvs? ... demisia este un act de vointa unilateral din partea salariatului prin care ati solicitat incetarea raportului de munca.

Salariatul poate solicita instanţei anularea demisiei sale ca act juridic unilateral, în cazul în care consimţământul său a fost viciat prin eroare, dol sau violenţă.

In cererea de demisie ati invocat art.79 alin.8 C.mun., ca temei de drept al incetarii raportului de munca?

Mesaj reeditat
@ lazar27
Data post: Vineri, 13 Mai 2011, 17:03
Subiect: decizie primita de angajator


IN DEMISIE nu am specificat art 79 alin 8 cum mi-ati scris dar eu am scris ITM sa verifice daca demisia mea este inregistrata angajatorul nu mia dat nr de inregistrare cind am plecat si lam turnat la ITM ca 14 zile ma tinut la negru LA ANGAJARE AM DOVEZII si apoi am semnat contractul de munca si nu e o adeverinta trecuta in cartea de munca si fara fluturas la mina in zii de salariu.O intrebare pot cere ITM sa imi trimita copii xerox dupa statele de plata din urma care le cer eu ca persoana fizica daca nu mi se da cui ma adresez vreau sa imi verific semnatura pe stat din urma.

:offtopic: Interventie moderator
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema, intrucat nu o sa mai intelegem nimic din problema ridicata de dvs ... continuati sa puneti intrebari pe un singur topic deschis de dvs referitor la aceasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc raspuns la o reclamatie ContSters205948 ContSters205948 AM facut o sesizare prin E-MAIL in luna mai pe data de 15-05-2011 la DNA am scris niste nereguli ale fostului angajator ca:pe timpul angajarii orele ... (vezi toată discuția)
Demisie in alb la angajare silviu1958 silviu1958 La angajare, dupa semnarea contractului individual de munca, mi s-a solicitat semnarea demisiei in alb, pentru cazul in care nu ma mai prezint la lucru. Va rog ... (vezi toată discuția)
Demisie fanica2005 fanica2005 buna seara, in ce conditii angajatorul poate incheia un contract de subinchiriere a angajatilor-neavand acordul lor- cu o alta societate? cum poti contesta o ... (vezi toată discuția)