avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

cum formulez o cerere in instanta ptr conflict de munca si mai pot da in judecata fostul angajator dupa 3 luni de zile.DEMISIA a fost data conform art 79 alin 7 mi-am incetat eu activitatea si mi sa incalcat drepturile a fost reclamat fostul angajator ii sa gasit nereguli.
Cel mai recent răspuns: ContSters205948 , utilizator 12:38, 17 Iunie 2011
ce anume vreti sa obtineti de la fostul angajator in instanta?
incercati si pe cale amiabila, prin procedura medierii, luati legatura cu un birou de mediator
AM primit rasp de la MINISTERUL MUNCII ca fostul angajator 2 saptamanii ma tinut la negru,si apoi am semnat contractul si a fost sactionat.RASP DAT A FOST CA DACA MI SA INCALCAT CONTRACTUL DE MUNCA PE TIMPUL ANGAJARII SA DAU IN JUDECATA ANGAJATORUL.ANGAJATORUL orele suplimentare le platea la negru pe stat separat la negru,si o neregula mare se semna stat ptr ore suplimentare la negru,stat ptr ore suplimentare dupa codul muncii si stat ptr bonuri de masa.DIN care aduna orele dupa codul muncii si orele suplimentare imi scadea 12 bonuri de masa in valoare de 8.72 lei si semnam stat ptr bonuri dar fara fluturas in zii de salariu e ilegal ce a facut angajatorul.
Si ce anume vreti dvs. sa obtineti acum de la angajator?
Bani? care bani, pentru ce?
Carte de munca?

Inteleg ca s-au petrecut incalcari ale legii, dar ca sa dati pe cineva in judecata trebuie sa cereti ceva concret. Ce anume?
sa imi plateasca cele 2 saptaminii la CASA DE PENSIE care mau tinut la negru,sa imi dea diferenta la banii ptr bonurile oprite timp de 18 luni si dobinda si ce hotaraste instanta mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc raspuns la o reclamatie ContSters205948 ContSters205948 AM facut o sesizare prin E-MAIL in luna mai pe data de 15-05-2011 la DNA am scris niste nereguli ale fostului angajator ca:pe timpul angajarii orele ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)
Plingere penala retrasa antonio123 antonio123 AM facut scris o plingere penala la DNA ptr fostul meu angajator si a fost data de parchet la organele politie. AM fost chemat la politie sa ma intrebe mai ... (vezi toată discuția)