avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERE PENALA RETRASA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERE PENALA RETRASA

AM facut scris o plingere penala la DNA ptr fostul meu angajator si a fost data de parchet la organele politie.
AM fost chemat la politie sa ma intrebe mai am ceva pretentii la ceva de la fostul angajator am spus politiei mio retrag dureaza mult procesele in instanta, ca fostul angajator a fost sactionat de ITM si politia ia cerut sa aduca documente ce am sesizat eu in scris.
POLITISTUL care mia luat declaratie mia spus eu o dau mai departe si o sa primesti un raspuns de la procuratura.
RASPUNSUL care va fii in final neinceperea urmarii penale sau procuratura il va cerceta pe fostul angajator cu ce am scris eu si ce a adus el ca proba raspunsul final al procuraturi care va fii.
Explicati despre ce fapte este vorba in o plangere prealabila , astfel , ca indiferent de pozitia / de voina dvs in privinta acesteea , urmarirea penala va continua si va stabili sau nu culpa angajatorului dvs.
In situatia in care acesta va fi scos de sub urmarire penala , la randul sau , are deptul sa formuleze impotriva dvs plangere penala pentru denuntare calomnioasa.
ESTE vb despre drepturile banesti care mi-au fost incalcate,mau tinut 2 saptamani la negru apoi am semnat contractul,faceam ore suplimentare platite la negru pe statt separat fara fluturas la mina,ITM a fost sesizat a facut control lea dat amenda ce au gasit nereguli si mi sa incalcat drepturile banesti.
PTR drepturile banesti trebuie sa te judeci in instanta am spus politistului imi retrag plingerea penala mam angajat unde lucrez nu vreau sa auda angajatorul ca ma judec ca apoi imi pierd locul de munca asa sunt patronii.
URMARIREA penala incepe impotriva angajatorului dat cei de la procuratura vor cere sactiunile de la ITM care lea dat fostului angajator.
DACA ITM a dat sactiuni fostului angajator atunci inseamna ca angajatorul a incalcat legislatia muncii.
ATUNCI eu nu am nici o vina mai departe.
Intrebarea era :

Despre ce infractiune este vorba in plangerea dvs
AM facut plingere penala ptr incalcarea drepturilor banesti si mi-am retraso.
DAR in plingere am scris ca fostul angajator a fost sactionat de ITM.
CA sa nu mai merg in instanta mi-am retras plingerea dar inceperea urmaririi in fata angajatorului incepe dar dupa ce se termina tot eu nu mai am nici o treaba sa ma reclame angajatorul.
Care este infractiunea pentru care v-ati plans si de unde deriva competenta DNA-ului in solutionarea acesteea. ?
Detaliati mai mult pentru a obtine informatiile pe care le doriti.
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind iti retragi plingerea de la parchet ContSters233635 ContSters233635 CIND iti retragi plingerea de la parchet sau DNA cind reclami pe fostul angajator ca au fost incalcate drepturile banesti si apoi in instanta conflictul de ... (vezi toată discuția)
Retragere plingere adresata dna silviu35 silviu35 AM facut o plingere la DNA impotriva fostului angajator pe data de 19.05.2011 prin E-MAIL si pe data de 04.12.2011 am fost chemat la politie. AM scris ca ... (vezi toată discuția)
Plingere penala antonio123 antonio123 AM facut o plingere la parchet la un angajator unde am lucrat,in plingerea scrisa daca nu am avut documente sa le anexsez am scris ce sa intamplat. AU fost 2 ... (vezi toată discuția)