avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, Am lucrat la o fabrică de la mine din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, Am lucrat la o fabrică de la mine din oras,cu ...

Buna dimineata,
Am lucrat la o fabrică de la mine din oras,cu sediul social în alt județ. Din patru luni,am primit bonurile de masa doar o lună.Am făcut petitie la ITM si au facut control dupa care mi-au raspuns ca am de primit bonurile de masa doar pentru o lună.Firma na vrut să mi le dea,zicandu-mi sa ma duc eu personal sa mi le iau de la sediul social al firmei,aflat în alt județ.
Va intreb poate puteți să îmi oferiți un raspuns;
1-ITM -ul nu trebuia să verifice ca eu nu am primit restul de bunuri câteva luni?
2-Firma nu este obligată să îmi aducă bonurile de masa la fabrica care o deține la mine in județ?
3-Sunt obligat să mă duc la sediul social al firmei sa imi iau bonurile,cum miau zis ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 7 Iulie 2021
1. ITM-ul trebuia sa verifice doar aspectele sesizate.

2. Firma nu are obligatia sa aduca bonurile de masa intr-un judet sau altul . Procedura de acordare a bonurilor trebuia sa fie reglementat la nivel de acel angajator.

3. Daca nu vi le comunica, atunci va trebui sa mergeti sa le ridicati.
Odată ce are punctul de lucru in judetul meu,nu trebuie să îmi ridic bonurile de aici?

Cornel Vasile a scris:

1. ITM-ul trebuia sa verifice doar aspectele sesizate.

2. Firma nu are obligatia sa aduca bonurile de masa intr-un judet sau altul . Procedura de acordare a bonurilor trebuia sa fie reglementat la nivel de acel angajator.

3. Daca nu vi le comunica, atunci va trebui sa mergeti sa le ridicati.

Legea nu-l obliga pe angajator sa distribuie bonurile la salariatii unde au punctele de lucru ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca Tania  D Tania D daca sediul firmei este intr-o localitate si s-a declarat un punct de lucru intr-o alta localitate cim unde trebuie inregistrate in localitatea unde are sediul ... (vezi toată discuția)
Control itm - relatii de munca. danielandrei danielandrei Buna ziua, avem un pct de lucru in alt judet(sediu secundar), cu cif diferit de al sediului social, dar angajatii de acolo sunt tinuti in revisal pe cui-ul ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ContSters63174 ContSters63174 Se acorda tichete de masa pentru zilele de sambata? ANGAJATA LUCREAZA PROGRAM SCURT 4 ORE SAMBATA! I s-a dat un tichet la doua sambete si nu este ... (vezi toată discuția)