am spus ca vin la servici in perioada de preaviz dar tinind cont ca am fost trecuta in concediu am considerat ca o sa efectuez preavizul dupa terminarea concediului ,asa am crezut ca o sa se intample ,dar pana la urma au facut cum au vrut ei pentru ca nu m-au informat si directorul general ma asigurat ca o sa primesc toti bani si de pe concediu si de pe preaviz inainte de a intra in concediu.Acuma da cotita pentru ca are niste probleme cu banii pe care trebuia sa ii foloseasca in scopul firmei si cred ca vrea sa se acopere ,:( se poate ca faca lucrul acesta?
:">:"> Am lucrat la o firma de betoane si agregate si cum toata lumea stie ,ca iarna nu functioneaza am fost dati in somaj din data de 31 decembrie 2009 , dar nu somaj tehnic , lucrez la firma din data de 1 mai 2009 si mai am vechime din urama la alta firma si pot beneficia de somaj dar pe mine ma framanta alta intrebare , poate angajatorul sa imi dea si preavizul pe care l-am avut de 20 de zile (am lucrat ca functionar administrativ) si concediul de odihna in acelas timp si sa pot sa merg si cu preavizul dar sa nu imi plateasca tot preavizul?Adica CO a fost de 10 zile . Am fost la ITM si am intebat si a spus ca asa ceva nu se face conform art.73 alin 3 din codul munci trebuia suspentat preavizul pentru efecoarea CO si dupa aceea efectuam preavizul sau cel putin restul de 10 zile.Am fost la firma si directorul economic a spus ca se poate face asta dar trebuie citit codul nou al munci ca sa ma conving eu nu mai inteleg nimic.Banii pe care trebuia sa imi mai dea este de 459 lei.