avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate mariamagdolnanagy

Activitate mariamagdolnanagy

Bună.Am un copil de 15 ani cu handicap motor.Psihic este ok si e foarte destept.Are dreptul la CES?
Răspuns la discuția Angajat asistent personal
Pe ce bază legală pot să mă angajeze pe durată nedeterminată?-deoarece ei zic că sunt limitati de valabilitatea certificatului .
Multumesc pentru informatie.
Da.
Intre cele doua contracte a trecut apriximativ o saptamina.
Ei spun ca doar de trei ori pot sa ma angajeze,si prezentul contract este al3-lea.
La inceputul lunii septembrie expira certificatul de handicap,si tot atunci imi vor desface contractul de munca.Insa mi-au spus de acum ca nu vor putea sa ma angajeze din nou.
Sunt angajata ca asistent personal al copilului meu.Este a treia angajare,deoarece de fiecare data m-au angajat pe perioada determinata pana la expirarea certificatului de handicap,si mi-au desfacut contractul in ziua expirarii..Acum trebuie sa o iau de la inceput,doar ca cei de la primarie au zis ca nu ma mai pot angaja pentru ca ei au dreptul sa angajeze o persoana doar de 3 ori.Ce e de facut?Copilul are 12 ani si are dreptul la asistent personal.
as dori sa va intreb ce am de facut dupa ce expira cei trei ani in care firma a fost suspendata.As dori radierea definitiva a firmei
multumesc