avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat asistent personal

Sunt angajata ca asistent personal al copilului meu.Este a treia angajare,deoarece de fiecare data m-au angajat pe perioada determinata pana la expirarea certificatului de handicap,si mi-au desfacut contractul in ziua expirarii..Acum trebuie sa o iau de la inceput,doar ca cei de la primarie au zis ca nu ma mai pot angaja pentru ca ei au dreptul sa angajeze o persoana doar de 3 ori.Ce e de facut?Copilul are 12 ani si are dreptul la asistent personal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 12 Iulie 2019
Cat timp a trecut la de la incetarea ultimului c.i.m.?
La inceputul lunii septembrie expira certificatul de handicap,si tot atunci imi vor desface contractul de munca.Insa mi-au spus de acum ca nu vor putea sa ma angajeze din nou.
Si contractul anterior celui prezent cand a incetat?
La cat timp dupa incetare ati semnat actualul contract?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
Va pot angaja , dar pe durata de maxim 12 luni.
Ei spun ca doar de trei ori pot sa ma angajeze,si prezentul contract este al3-lea.

Alte discuții în legătură

Contract de munca incheiat pe perioada determinata - asistent personal geanina_Prv geanina_Prv conf. Legii 448/2001, persoana cu handicap grav are dreptul la un asistent personal al carui contract de munca se incheie pe perioada valabilitatii ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? mya_maria1980 mya_maria1980 din 2005 in 2007am fost in concediu de maternitate din 2007 pina in 25 feb 2012 am fost in indemnizatie crestere copil de la 3 la 7 ani si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract pe durata determinata mihaela_1968 mihaela_1968 Unui angajat ii expira contractul pe durata determinata de 36 luni. Ce posibilitate are sa mai fie angajat la aceeasi firma, in afara celei de a i se incheia ... (vezi toată discuția)