avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate geodej

Activitate geodej

Răspuns la discuția Demisie fortata
dosar penal ? pentru ce ca nu am furat si nu au gasit asupra mea nimic si exista si martor cand doamna de la resurse umane nu a fostr de acord cu comisie numai cu demisia
Discuție reactivare
Buna ziua, am fost subofiter M.A. cu gradul de Plt. pana in 27.07.2007, si am fost trecut in rezerva in baza ord.F.T.689/26.07.2007,decizia penala Nr.254. Vreau sa stiu daca am facut reabilitare si cazierul imi e curat daca mai pot sa fiu reactivat in cadrul M.A.
Va rog sa-mi spuneti daca e posibil pasii pe care trebuie sa-i urmez, ce trebuie sa fac sau unde sa ma interesez.
Multumesc anticipat.
Discuție Demisie fortata
Buna, am lucrat intr-o firma cu mare renume , si reprezentantul de la resurse umane ma fortat sa-mi scriu demisia fara sa imi asculte problemele cu toate ca nu am comis nimic, ma acuzat ca am avut intentia de a fura din fabrica. Este vorba de fabrica [EDITAT], eram coordonator si aveam ceva dusmani, in dulapul unde se tineau lucrurile necesare pt lucru, au gasit casti de telefon care au fost gasite in urma inventarului efectuat in schimb de noapte unde urma sa le predau in schimbul de zi, nu au gasuit asupre mea nimic si am fost acuszat de furt si obligat sa-mi dau demisia, am fost dupa 3 minute sa-mi retrag demisia si nu a fost de acord. Consider ca nu a respectat codul munci obligandu-ma sa-mi dau demisia. va rog sa ma indruma ti ce pot face, pot sa dau in judecata pe cineva sau nu ?