avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate alyna_sae

Activitate alyna_sae

Răspuns la discuția demisie neacceptata
multumesc mult!
va multumesc!! imi puteti spune dk formularea urmatoare este potrivita?
domnule director, susbsemnata X, angajata in functia de...in cadrul societatii X, prin prezenta va rog sa-mi aprobati incetarea contr indiv de munca cu acordul partilor , conform art. 55 lit b Codul muncii, incepand cu data de..... va multumesc!

in cazul in care imi este refuzata cererea pot sa-mi bag lichidarea la zi?
va multumes anticipat!
ve multumesc frumos!!!.! inca o intrebare. dk eu ma duc de exemplu de dimineata la lucru 8 ore si la sfarsitul programului merg la birou cu demisia in mana in care specific k din ziua urmatoare nu ma mai prezint la locul de munca are ceva? sau in cazul refuzarii demisiei pot cere lichidarea la zi? va multumesc!
va multumesc. deci dk am inceheiat contr ma poate obliga sa imi bag preaviz, sa mai stau inca 15 zile?

buna ziua. am urmatoarea problema. am incheiat contr de munca pe 2 luni la o firma , si mai am de lucrat doar 3 sapt din acele 2 luni. intre timp mi-am gasit altceva de munca mai bine platit si vreau sa plec. in cazul in care nu-mi accepta demisia pot pleca fara nici o problema de la lucru. mentionez k nu am carte de munca. ma poate obliga sa platesc cele 3 sapt de lucru? va rog ajutati-ma!
va multumesc.
Discuție alocatie
buna seara! fratele meu a terminat anul trecut scoala in iulie (2009) si in septembrie s-a angajat. acum in ianuarie i-a venit alocatia pe ultimele 4 luni( sept., oct, nov, dec) si nu stim de ce ptr k el a terminat profesinala. imi puteti spune ce e de facut in situatia asta?. unde trebuie sa mergem.? va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția repartitie somaj
multumesc. dar eu am fost adimisa la master si mi -a spus k nu mai am dreptul la indemnizatie.
Răspuns la discuția repartitie somaj
va multumesc ptr rasp! trebuie sa va spun k suspendareaa a durat doar o luna deoarece am revenit acasa si imediat mi-am gasit de lucru. in ziua in care mi-au dat instiintarea ptr somaj am fost si mi-au spus sa completez un formular de repunere in somaj ceea ce am si facut. dar inainte de suspendare am fost admisa la facult si si nu am stitu k trebuie sa ma duc sa declar. kd am fost cu instiintarea i-am explicat la d-n de la somaj si mi-a spus k nu-mi poate da nici o repartitie k trebuie sa se rezolve problema suspendarii si ca sa ma duc la arhiva peste 2 sapt ca acolo o sa-mi dea o adeverinta in care sa spuna cate zile am stat in somaj. mentionez k am inceheiat contract de munca determinat pe 2 luni. in situatia asta trebuie sa mai duc vreun act la lucru de la somaj? va rog frumos sa-mi rasp! ce trebuie sa-i spun d-nei de la birou?! va multumesc mult !
am avut somajul suspendat k am fost plecata in strainatate , dar in timpul suspendarii am fost admisa la facult si fiind intoarsa din strainatate m-am angajat. cei de la firma mi-au dat instiintare pentru somaj dar cei de acolo au spus k nu-mi pot da repartie si sa ma duc peste 2 sapt la arhiva k acolo o sa-mi dea o adeverinta. intrebarea mea pot merge la lucru fara repartitie. mentionez k contractul l-am incheiat. va rog sa-mi rasp cat mai repede posibil. va multumesc!