creditul e pe numele ei. nici nu stiu cand l-a facut. nu sunt trecut nicaieri in contract, celputin asa cred, caci eu nu am fost la banca sa semnez ceva, deci e creditul ei.
Avem un baiat dar este major, are 18 ani, si de impartit nu prea am ce, caci deocamdata avem un teren care mi-a fost cumparat de parinti dar care e o problema , actul de vanzare cumparare e pe numele parintilor 1/2 si al nostru 1/2, si pe acest teren am ridicat o cladire, care e neterminata deocamdata si la care pentru moment nu am acte, si ar mai fi 2 dacii vechi una pe numele ei si alta pe numele meu, dar eu nu am carnet si ea cand a plecat a plecat si cu masina mea, caci a ei a dat-o lu fratisu. si cu banca sigur nu o sa am probleme?,
va multumesc la toti.!
Nu am batut-o , nu i-am facut nimic rau, asa a hotarat ea , sa plece cu unul mai tanar, ce pot face, trebuie sa anunt politia? nu am mai tinut legatura cu ea, nu am divortat inca cu acte ca nu stiu de unde sa o iau! si in plus imi vin si somatii de la banca , ea a facut un credit de consum , si dupa cum se vede, nu il plateste! sunt eu cel care trebuie sa ilplatesc?, pot fi tras de ,,maneca" de banca? ma pot obliga cu ceva?
astept sfaturi si raspunsuri! va multumesc.