avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate florin2025

Activitate florin2025

nu se stie nimic de soarta voastra?
crews a scris:

Macar eu am intrat din prima la ALEXANDRU.IOAN.CUZA pt ca am fost si sunt inteligent .Elenabbrasov acuma sper sa nu fi invidioasa pe mine si sa stii ca nu sunt eu de vine ca te-ai ratat la campina si in general in viatza #-o da trebuia sa stii ca viatza e dura si nu e loc pt cei slabi si incompetenti .Nu stiu ce sa zic dar la scoala de ofiteri e extrem de simplu (nici nu ma asteptam) si daca stau sa ma gandesc mai bine incercam la S.R.I si stau asa si contemplu la cat de idioti sa fie aia care reusesc sa intre da nu reusesc sa se tina =D>=D>=D>=D>=D>

AM impresina ca esti dus....cum poti sa razi de necazul unor oameni....doar in tara asta se poate asa ceva!RUSINE!!
Elena la ce ai cazut?doar o competenta?
Ce se mai aude?ce ati rezolvat?
ce a fost la voi m6,tactica politieneasca?
Domnul meu o persoana de aici spunea ca ati cazut majoritatea la aceeasi competenta si vroiam sa stiu din ce modul face parte.CUnosc situatia,cunosc materiile ,este greu sa-mi zica careva?
Poate asa vorbeai si cadrelor cum vorbesti cu mine si nu ma mira faptul in ce situatie ai ajuns.Vroiam sa stiu la ce materii ati avut probleme.Acuma de la promotia 2011 s-au schimbat treburile in sensul in care se dau examene pe tot modulul si nu ca voi la fiecare competenta ceea ce este mult mai dificil din punctul meu de vedere si nu numai al meu ci si a celor care predau.Multumesc!
care e materia...dreptul? la tot modulul sau la cate o competenta?
cate restante ati avut?
Tot nu mi s-a raspuns la intrebare.......chiar asa grele au fost examenele???sau ati facut voi ceva prostii mari?