avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate budamagda

Activitate budamagda

VA rog sa ma ajutati cu privire la abuzul Asociatiei de proprietari, care in baza votului majoritar, doreste sa modifice toata schita cladirii, deoarece 13 apartamente au fost cumparate de catre o firma si transformate complet, dar fara acordul proprietarilor nici macar a celor direct afectati, pe baza unor autorizatii nelegale, iar acum vor sa angajam un topograf sa refaca toata schita imobilului ( cica nu corespund schitele cu starea de fapt), dar noi am atacat in instanta aceste autorizatii si demolari, modificari structurale, unele autorizatii au fost anulate. Ce putem face in Adunarea Generala al asociatiei pentru a impiedica acesteasta refacere a schitei imobilului ?
Ar fi indicat sa ne constituim cele 5 familii care am mai ramas necumparati de aceasta firma intr~o alta asociatie , sa nu mai depindem de faptul ca ei fac orice pentru ca sunt majoritari ? noi avem contorul de apa separat de ei, incalzirea este pe lemne, deci nu este in comun.
Ce parere aveti ?
Va multumesc anticipat !
Va rog sa ma ajutati, deoarece in imobilul in care locuiesc la et.II , imobil de peste 100 de ani in plin centru, in forma de U, 13 apartamente au fost cumparate de o firma,dar pe numele unor persoane fizice(angajati si rude cu patronii), iar firma respectiva este chiriasul acestor persoane pe baza unor contracte de inchiriere, au obtinut autorizatii de constructie,pentru a modifica apartamentele si pentru schimbare de destinatie pentru o aripa acladirii, au mansardat si podul comun, unele dintre autorizatii au fost anulate catre ISC, iar acum deoarece sunt majoritari in Asociatia de proprietari ne ameninta ca o sa dezmembreze cladirea, in CF colectiv este clar ca imobilul este in indiviziune cu parti comune, curte, intrari, casa scarilor, beciuri si poduri etc. Este posibil ca in urma hotararii majoritatii proprietarilor sa se faca dezmembrarea, dupa bunul lor plac fara acordul celorlalti 4 proprietari?