avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari modifica schita imobilului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari modifica schita imobilului

VA rog sa ma ajutati cu privire la abuzul Asociatiei de proprietari, care in baza votului majoritar, doreste sa modifice toata schita cladirii, deoarece 13 apartamente au fost cumparate de catre o firma si transformate complet, dar fara acordul proprietarilor nici macar a celor direct afectati, pe baza unor autorizatii nelegale, iar acum vor sa angajam un topograf sa refaca toata schita imobilului ( cica nu corespund schitele cu starea de fapt), dar noi am atacat in instanta aceste autorizatii si demolari, modificari structurale, unele autorizatii au fost anulate. Ce putem face in Adunarea Generala al asociatiei pentru a impiedica acesteasta refacere a schitei imobilului ?
Ar fi indicat sa ne constituim cele 5 familii care am mai ramas necumparati de aceasta firma intr~o alta asociatie , sa nu mai depindem de faptul ca ei fac orice pentru ca sunt majoritari ? noi avem contorul de apa separat de ei, incalzirea este pe lemne, deci nu este in comun.
Ce parere aveti ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 01:26, 18 Ianuarie 2010
Nu pot exista doua asociatii de proprietari in acelasi imobil.
In cazul in care mai sunt pe rol si alte autorizatii pe care dvs. le-ati contestat, ar fi intelept din partea presedintelui sa nu inculda refacerea schitet pe ordinea de zi.
Daca, totusi, o face, aveti termen de 45 de zile sa o contestati si pe aceasta, tot in instanta.
I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare voit eronata Cred in dreptate Cred in dreptate Buna ziua. La un OCPI a fost facuta verificarea tehnica si juridica a documentatiei pt. prima intabulare cu \"ochii inchisi\".Adica nici unul din documentele ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare. locuiesc ... vaid66 vaid66 Buna ziua, Doresc sa va adresez urmatoarea intrebare. Locuiesc intr-un bloc de apartament cu 2 scari conectat la reteaua de incalzire in felul urmator: - ... (vezi toată discuția)