Buna ziua.Am si eu o problema legata de un contract pe care l-am avut la Orange.Aflata in imposibilitatea de a mai platii acest abonament am vrut sa renunt la el insa cei de la Orange mi-au spus ca nu este posibil deoarece contractul era pe 2 ani.Acest lucru se intampla acum 5 ani.Am incetat sa-l mai platesc deoarece eu sunt la scoala si lipsa unui venit m-a impiedicat sa fac acest lucru.Firma de recuperari m-a dat in judecata si hotararea finala a fost ca suma de 800 de lei pe care o datorez sa scada la 600 de lei.Am vorbit cu cei de la Eos-Eki si i-am rugat sa imi permita sa platesc esalonat.Le-am trimis prin fax hotararea judecatoreasca despre care ei nu aveau cunostinta si urma ca dansii sa imi dea un raspuns,pe care nu l-am mai primit.Zilele trecute mi-au trimis o scrisoare prin care eram informata ca in cazul in care nu platesc pana pe 19 luna aceasta se va face executarea silita a bunurilorCredeti ca pot face acest lucru avand in vedere ca eu nu am niciun venit si bunurile nu sunt pe numele meu?
Va multumesc si astept un raspuns.
Am si eu o mare problema...si v-as ruga mult de tot sa-mi dati un raspuns.Am primit foarte multe telefoane si instiintari de la o firma de recuperare a datoriilor EOS-KSI cum ca am de platit o datorie de aprox 800 de lei pentru o factura neplatita in urma cu 5-6 ani la Orange...nici nu mai stiu exact pt ca a trecut mult timp.Nu am platit pt ca nu am avut bani si intre timp m-au dat in judecata si nu am putut sa ajung la proces pentru ca am si servici si scoala...As vrea sa stiu ce se poate intampla...Am mai citit ca dupa 3 ani datoria se prescrie....sau ceva de genul asta...Va mai specific si faptul ca nu am bunuri pe numele meu...sunt pe numele mamei.Imi este teama ca nu stiu la ce sa ma astept din partea lor.Va rog mult de tot sa-mi dati un sfat.Astept un raspuns.Multumesc mult