avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate linda_y

Activitate linda_y

Răspuns la discuția obtinerea paternitatii
va multumesc, este vorba despre prietena mea .nu cred k va putea sa mearga in romania.mi-a spus k isi vor lua un avocat in germania k poate se rezolva acolo k totusi tatal e si german, si mai avand un copil nascut acolo spera k vor rezolva ceva,nu stiu dar oare un test de paternitate si faptul k el isi recunoaste copilul nu e de ajuns? iar despre mersul in romania,ea are nevoie de un titlu de calatorie de la ambasada pt fiul ei si acolo i-au spus k nu accepta certificatele de nastere unde nu figureaza numele tatalui. totusi ma gandesc cum de nu au trecut numele tatalui k doar nu singura l-a facut, ma iertati!
Răspuns la discuția obtinerea paternitatii
dar dk doresc sa fac aceasta actiune e necesar sa merg in romania sau pot sa rezolv problema la ambasada romaniei in belgia?
buna ziua,rog din suflet sa ma ajute cineva! acum 2 ani am nascut un baietel in belgia si de aici mi s-a eliberat un certificat de nastere in care nu figureaza numele tatalui. tatal copilului fiind cetatean sirian cu acte in regula in Germania. am un al doilea copil care s-a nascut in germania si a primit certificat de nastere cu numele tatalui.din belgia mi s-a spus k deaorece el nu are act de sedere in belgia si este si casatorit in germania cu alta femeie,ne-au spus k singura solutie este sa ne prezentam la ambasada siriei din belgia pt a i se acorda dreptul de recunoasterea copilului. intrebarea este: pt a obtine acest act e nevoie sa ne casatorim la ambasada siriei sau este vreo alta cale de rezolvare? Va multumesc anticipat!