Din pacate chitanta de mana nu am facut si am gresit.
Sa depuna plangere banuiesc ca pt mai multi bani.
Oricum ma interesau care sunt sansele sa ma aleg cu dosar penal din treaba asta, si daca se ajunge in tribunal si are castig de cauza la daune morale, eu sunt student, si cam ce suma ar putea sa imi ceara ?
Am lovit in urma cu cateva zile o batrana. Ea traversa neregulamentar, eu dadeam cu spatele, a recunoscut ca m-a vazut efectuand manevra, dar totusi s-a bagat in spatele masinii. Ea a cazut si s-a julit la cot si a avut un cucui la cap, in rest nimic. M-am gandit bine inainte si cu toate ca nu vroia, am luat-o si am dus-o la primul spital. ( din cate stiu poate sa depuna plangere pt fuga de la locul accidentului, daca o invatza cineva pt bani ). A venit politia, au constatat culpa comuna art 184. La spital doctorul i-a recomandat o zi de spitalizare sa se linisteasca, dar aceasta a refuzat.
Eu am fost mai mult decat corect intreband-o ce pretentii are si la inceput mi-a spus ca nu vrea nimic, si ca nu va depune plangere. Dar dupa o zi, a inceput cu apropourile, mi-a cerut 3 milioane, bani pe care i-am dat, dar se pare ca nu i-au ajuns si a doua zi a cerut mai mult. Ce pot sa fac sa ies din aceasta situatie mai repede, in afara de calea impacarii? Ce se poate intampla daca depune plangere ?
Mentionez ca fiica ei este doctor si mi-a adus la cunostinta subtil ca ii poate face rost de un certificat medico-legal peste 60 zile ( oare se poate tinand cont ca cei de la spitalul de urgenta unde au dus-o nu au constatat nimic altceva in afara de julituri si un cucui ?).
Astept un sfat
multumesc !