avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate andr3i

Activitate andr3i

Bun gasit tuturor .
As avea o intrebare pentru cei care sunt la curent si stiu exact "cu ce se mananca" finantarea acestor SRL-D -uri .
Vorbim de o formula de finantare : 20% - nerambursabili , 80% - credit bancar .
Am observat in ghidul intreprinzatorului : "ACTIVELE ACHIZITIONATE TREBUIE SA FIE NOI" .
In planul de afaceri , sunt prevazute echipamente obligatorii si 1-2 autoturisme .
Intrebarea este urmatoarea : Echipamentele si autoturismele , toate lucrurile achizitionate , trebuie sa fie noi ?

Va multumesc anticipat .
Răspuns la discuția somaj tehnic
Buna Ziua . Sunt si eu administratorul unei societati comerciale . Din cate stiu eu , de la un consultant juridic , se pot tine in timpul unui somaj tehnic "angajatii valorosi" . Deci in cazul dumneavoastra , se pot trimite doar 4 in somaj tehnic .
Mentionez ca nu sunt in domeniu , doar ce m-am interesat si eu de acest lucru .

Toate cele bune ,
cu stima Andrei Ristea .
Buna ziua tuturor . Ma numesc Andrei Ristea si in prezent sunt administratorul unei firme din Targu Mures pe care am infiintat-o in anul 2009 .

Am in vedere deschiderea unui club sportiv , aici in localitate ( Tg.Mures ) .
Activitatea pe care se va axa clubul in primul rand , va fi fotbalul . Voi dori sa fac grupe de juniori si seniori .
De asemenea doresc inscrierea clubului in competitiile nationale ( FRF ) . Banuiesc ca e nevoie de licenta si se incepe din Divizia D ( Liga a 4-a acum).

Ma adresez persoanelor din domeniu , pentru infiiintarea acestui club sportiv . La cat s-ar ridica suma necesara infiintarii unui asemea club , care sunt conditiile , si etc .

Va multumesc anticipat ,
Cu stima ,
Andrei Ristea .