avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Club Sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Club Sportiv

Buna ziua tuturor . Ma numesc Andrei Ristea si in prezent sunt administratorul unei firme din Targu Mures pe care am infiintat-o in anul 2009 .

Am in vedere deschiderea unui club sportiv , aici in localitate ( Tg.Mures ) .
Activitatea pe care se va axa clubul in primul rand , va fi fotbalul . Voi dori sa fac grupe de juniori si seniori .
De asemenea doresc inscrierea clubului in competitiile nationale ( FRF ) . Banuiesc ca e nevoie de licenta si se incepe din Divizia D ( Liga a 4-a acum).

Ma adresez persoanelor din domeniu , pentru infiiintarea acestui club sportiv . La cat s-ar ridica suma necesara infiintarii unui asemea club , care sunt conditiile , si etc .

Va multumesc anticipat ,
Cu stima ,
Andrei Ristea .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:10, 24 Ianuarie 2010
cred ca pentru a avea succes in activitatea pe care doriti sa o incepeti, ar fi bine sa apelati la consultanta de specialitate.Sunt foarte multe lucruri de discutat in aceast domeniu de activitate si detalii, pentru a functiona bine, sunt foarte importante.daca doriti ajutor, va rugam sa reveniti pe adresa de e-mail.
Pentru infiintarea unui club sportiv ar trebuie sa vedeti Legea nr.69/2000 si OG nr.26/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate infiinta club sportiv prin consiliul local? IonicaPopoviciu IonicaPopoviciu Buna seara! Se mai poate infiinta un club sportiv (fotbal) prin consiliul local? Din ce am cautat am gasit doar hotarari din 2011 cele mai noi..... a aparut ... (vezi toată discuția)
Desfiintare societate (club de fotbal) - valabilitate contract gygy83 gygy83 Buna ziua, Sunt jucator la un club de fotbal de drept public cu care am semnat o conventie civila. Ca urmare a unor indicatii la nivel european, ... (vezi toată discuția)
O.n.g, asociatie sportiva sau club sportiv? sabynp sabynp Care este diferenta intre o asociatie normala, dar care are ca domeniu de activitate sportul, o asociatie sportiva(care nu poate atrage sponsori si care se ... (vezi toată discuția)